czujnik wysokości hedera John deere 1075
Przez
Leobone, w John Deere
-
Podobna zawartość
-
Przez jelonek123
Witam wszystkich jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość
Mam taki problem ze swoim kombajnem, że ogólnie słabo kręci przy odpalaniu, ale jak w sezonie już złapię temperaturę to nie może przekręcić wałem,tylko trochę ruszy i staje, dopiero jak się odczeka jakiś czas to odpala, chyba że się go pociągnie albo poleci z górki to wtedy go przełamie i zapali. Co to może być za przyczyna gdzie mniej więcej zacząć szukać? Dodam że zakładałem 2 rozruszniki i na obydwu taka sama sytuacja.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
Przez JD6820
Ma ktoś może instrukcje bo nie mam pojęcia jak to wszystko poustawiać <_< i czy jest coś na co trzeba szczególnie uważać, co się psuje no i wszystkie inne cenne informacje mile widziane <_<
-
Przez stanrol
Witam. Potrzebuje informacji na temat czy można używać klepiska kukurydzianego jako uniwersalnego i kosić na nim inne zboża: pszenica,rzepak,owies itp. Czy kombajn będzie wymłacał? Klepisko kukurydziane jest z drutu 6mm, posiada odstęp miedzy drutami 16mm. Pytam ponieważ nie chcę zmieniać klepiska w sezonie miedzy zbożowym a kukurydzianym ponieważ jest to pracochłonne.
-
Przez dwaa9
Witam.
Gdzie w 1640 jest czujnik ciśnienia oleju silnika i skrzyni biegów?
2. Może mi ktoś podesłać zdjęcie podłączenia przewodów do elektromagnesu napędu? Mam pozrywane przewody i coś tam brakuje.
-
Przez Daniel3321
Witam planuje zakup nowszej maszyny i zastanawiałem sie nad jd 2256.Prosił bym uzytkownikow tych maszyn zeby wskazali na co zwrócić uwage przy ogledzinach . Oraz jaka przepustowosc ma ten kombajn i orientacyjne spalanie
z gory dziekuje
-