kacper9540

brak mocy renault ceres 345x

Polecane posty

kacper9540    0

witam mam renault ceres 345x i ma ciężko pociągnąć 2 przyczepy siana wymieniłem wszystkie filtrt i nie pomaga

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez pelepele22
      Panowie nie typowa sprawa. Już nie wiem w czym tkwi problem. 
      W  mojej renówce zaczęło ślizgać się sprzęgło. 
      rozpołowiłem wymieniłem łożysko 1 stopnia , ściągnąłem docisk, koło zamachowe zawiozłem do firmy, która zajmuje się regeneracja sprzęgła. Zregenerowali tarcze napinali nowe płytki , skrobali koło zamachowe i docisk jest to sprzęgło dwutarczowe firmy luk. Założyłem ponownie wszystko ustawiłem odległości pierwszy stopień 3 mil drugi 5mm i nie wysprzegla . Nie mogę wrzucić biegu chcąc wrzucić, ciągnik powoli rusza dopiero gdy zaciągnę drugi stopień to w tedy mogę swobodnie wrzucić bieg . Co może być przyczyna bo już ręce opadają 4 razy go rozpolawialem  


    • Przez sylwek23111
      Witam, czy wie ktoś od czego może pasować łącznik wycieraczki do Renault 133.54? Oryginał kosztuje 150 zł, podczas gdy do samochodów osobowych 30-50 zł. Może przerabiał ktoś podobny temat? Nr katalogowy łącznika to: 7700003708
    • Przez Kamiljuzek107
      Witam mam problem z moją renówka. Gdy się zatrzymuje i puszczam pedał hamulca przednie koła ruszą jeszcze kilka cm do przodu i słychać uderzenie . Opony z tyłu są jeszcze oryginalne a przód był wymieniany kilka lat temu, możliwe że opony z przodu są inne niż oryginalne i dlatego tak się dzieje? 
    • Przez maliniak985
      Mam problem .Nie działają mi żadne kontrolki .A stało się to po próbie rozruchu aresa 550 w zimę ze spawarki .Nie palił mi w zimę i tu kolejne pytanie czemu .Czy te ciągniki tak mają . akumulator nowy . A i jeszcze święci mi się kontrolka że niby słaby akumulator a nowy , wyczytałem że to ma powiązanie też z rewersem.A może nie ma ładowanie , coś z rozrusznikiem .?z elektryko ? Teraz nie mam problemu z rozruchem tylko te kontrolki nie działają , coś musiało się spalić ale co ?Czy to coś poważnego ? Musze to naprawić bo jak to bez kontrolek pracować POMOCY
    • Przez bolek1521
      Witam. Mam pytanko chodzi o czujnik przy przystawce przedniego napędu. Gdzie on powinien być podłączony jeden kabel jest do masy a drugi leży w kabinie nigdzie nie podpięty. Ciągnik renault 110 54 wersja mechaniczna. Oraz czy ktoś mógł by poratować zdjęciem jak powinna być podpięta ta kostka od przedniej wycieraczki. Z góry dziękuję 



×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj