Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

Witam, Panowie,

 

Czy ktoś gotuje mieszanki żywieniowe na bazie makuchu ze słonecznika o nizkiej zawartości białka, ok. 18 %? Czytałam, że można go używać, i sztycznie zbogacić białkiem przez dodanie śruty słonecznikowej, lub rzepakowej. Jakie muszą być proporcji wtedy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
reebok    4

Jak gotuje? 18% białka to się nie opłaca tego kupować. Kup sojową lub rzepakową bez wymyślania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×