prasa metal-fach z562rn założenie pasów na wałki
Przez
mlody43, w Prasy rolujące Metal-Fach
-
Podobna zawartość
-
Przez Kacperos1411
Witam. Jestem tu nowy chciałem zapytać o rolki toczne do podbieracza Metal fach z562 z 2004r. Mam możliwości kupienia zamienników tylko nie wiem czy wytrzymają chociaż dwa sezony. Robię około 200 bel sinokiszonki i 200 bel słomy. Pozdrawiam
-
Przez Marcin123małopolska
Witam mam pytanie chcę kupić prase stało komorową niewielką dwie wpadły mi w oko: prasa metal fach z562rn oraz prasa maschio entry 120. Chciałbym wiedzieć jakie są wady i zalety obydwu pras oraz która jest bardziej bez awaryjna dodam że prasa ma pracować w warunkach górzystych (takich jak panują np. na podhalu)
-
Przez rbit
Po zrobieniu 150 bel Z 562 (nowa belarka) padł zawór trzydrogowy sterowania elektronicznego. Po prostu jak przełączam na sterowniku na podbieracz i podniosę go do góry to haki trzymające klapę się też podniosą i teraz jeżdżę po polu z opuszczonym podbieraczem póki przynajmniej beli nie owinę lub jeszcze jak początek zwijania. To dziadostwo nowe kosztuję ponad 600 zł . Czy da się to może naprawić po mniejszych kosztach i co tam mogło się zepsuć? Czy żeby to odkręcić muszę wejść do środka prasy?
-
Przez Przemo94xd
Proszę o opinie tej prasy bez rotora jak się sprawuje jak z poborem materiału i wydajnością prasa robiła by rocznie 300 bel
-
Przez luki987654321
Witam mam taki problem, że w słomie prasa wypuszcza belki nie 120 tylko większe może około 140 średnicy mają i nie wiem czym to jest spowodowane czy to wina prasy czy siatki która owijam belki dodam że siano czy sianokiszonka są normalne belki 120 średnicy a siatka jakiej używam to cover net 123cm szerokość. 2000 m. w czym może być problem?
-