Zetor 9540 obciażniki
Przez
D-e-x-t-e-r, w Zetor 8540 - 10540 / Proxima / Forterra
-
Podobna zawartość
-
Przez Pawel89pl
Tak jak w tytule ciągnik niedawno kupiony i wychodzi na to że trzeba zmienić akumulator bo po nocy ledwo kręci . Tu pytanie jaki kupić żeby był dobry . Do tej pory był 140ah 800A . Kupić taki sam czy 180ah 1000A ?
-
Przez SZAKAL69
Witam
Posiadam ciagnik marki zetor od 6lat A teraz zaczął blaknąć kolor błonnika lewego na różowo da sie cos z tym zrobic?
Pozdrawiam
-
Przez farmer_89
Witam ostatnio pojawil sie problem z zapaleniem mojej proximy 90, dobrze kreci ale nie chce zalapac dopiero za 3,4 razem przy dluzszym kreceniu akumulator jest ok ma dopiero 900 mtg
-
Przez Pit27
Witam wszystkich na forum .Potrzebuje książkę serwisową do forterry 11441 A dokładnie schemat przystawki do filtrów i pomp smoka do zasysania oleju ,wystarczy . Chodzi o to że gubi ciśnienie na mikro pompie przy jeździe pod górkę co za tym idzie zmienia sama półbiegi na pełne A na równym wraca z powrotem na połówki. Dzisiaj wkreciłem manometr w mikro pompe i na pelnym biegu trzyma koło 10 barów na połówkach pod 15barow A pod górkę zjeżdża ciśnienie do 3 barów dodam że mikro pompa rok temu wymieniana Jeśli ktoś by miał serwisówke i zrobil kilka fotek byl bym wdzięczny
Z góry dziękuję
-
Przez robercik1213
Witam. Ma ktoś z was ładowacz czołowy firmy Metal technik. Jak się sprawuje ?
Ciągnik z którym bedzie pracować to Zetor Proxima 95.
Myślałem nad łyżko krokodyl i widły ? pewno obornik lepiej sie ładuje krokodylem niz sama łyzką co ?
-