Jaką moc ma wentylator zetor
Przez
Gość, w Instalacja elektryczna
-
Podobna zawartość
-
Przez bartekm66
witam
mam problem z obrotomierzem - licznikiem motogodzin w moim zetorze 7045
otóż obroty wskazuje normalnie ale motogodziny to różnie czsami potrafi "zaciąc się"i nie pracowac przez 10 i wiecej godzin a czasami kręci jak szalony
czy jest to wina samego licznika czy tez może pradniczki przy silniku
miał ktos taki przypadek ???
-
Przez Luki1988
Witam. Panowie pomóżcie bo tracę cierpliwość do zetora... Nagle zgasla kontrolka od ladowania która świeci się jak włożymy kluczyk. Wiadomo od razu nie można zapalić. Brak wszystkich swiatel,zegary nie działają. Jedynie trąbka działa. Na początku zacząłem grzebać przy klemach ale skoro klakson działa to znaczy że prąd dochodzi ale dlaczego tylko do klaksona? Stwierdziłem że stacyjka padła. Na nowej to samo. Co do licha???
-
Przez Rafal_Zgierz
Witam, gdzie mogę naprawić licznik motogodzin w traktorze zetor 7211 z 1987- licznik jak na zdjęciu ??? czy mogę prosić o jakieś namiary na takie osoby lub warsztaty ???
-
Przez Adam16482
Witam wszystkich. W moim zetorze miałem i mam problem z ogrzewaniem ponieważ nie mogłem ruszyć suwakiem od ciepła i zimna wymieniłem linkę ponieważ przyrdzewiała w pancerzu oraz zawór bo był zastojały. Po wymianie tych części teraz cały czas mi wieje chłodnym powietrzem a linka i zaworek chodzi jak trzeba. Na dodatek gdy sprawdzałem czy działa ten wentylator tak jak należy zaczął mi kapać płyn chłodniczy do kabiny z tej półki. Co może być tym objawom winne?? Może być to nagrzewnica do wymiany??
-