mf 3060 wycieka plyn z chodnicy
Przez
Wuwo1, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez Daw1999
Witam mam zamiar ustawiać zawory w mf 6180 kolejność jest taka
: ssący wydech ,wydech ssacy , ssacy wydech, wydech ssacy, ssacy wydech , wydech ssacy
czy na przemian ssacy wydech ,ssacy wydech nie jestem pewien koleiności.
Od strony chłodnicy
-
Przez celeron59
Witam mam problem z mf 3095 nie chce zapalić z tłumika leci bialy dym a on nie chce załapać wogole.
-
Przez santiago2502
Witam Panowie.
Mam jedno pytanie a mianowicie rozchodzi się o rewers a dokładniej o przesuwkę... Czy może któryś z was już ją wymieniał i mógłby troszeczkę podpowiedzieć? Na dniach mam zamiar zabrać się za rozebranie tej bocznej pokrywy i sprawdzenie czy widełki nie są starte, bo po ustawieniu 2,50 v i zrobieniu kalibracji coś nie chce przeważnie do tyłu załączać ...
-
Przez dereniek
Witam,ostatnio kupiłem komplet uszczelniaczy na wysprzeglik, i zostały mi dwie dzielone uszczelki i nie widzę żeby one gdzieś tam wchodziły, może ktoś podpowie ??
-
Przez seba1718
Witam mam problem z rewersem w ferdku 6160 a więc opisze całą sytuacje a wiec gdy nadeszły ostatnio mrozy ciągnik nie chciał palić było takie tylko pojedyncze pyknięcie pierwsza myśl to włącznik elektromagnetyczny (bendiks) ale wcześniej przejrzałem wszystko co łatwiejsze czyli czyściłem mase, klemy, przejrzałem bezpieczniki, wszystko było ok wiec zabrałem się za rozrusznik wyjęty , włożony wszystko podpięte i stała się rzecz straszna oczywiście z mojej głupoty zrobiło się małe zwarcie dotknąłem którym kablem od rozrusznika ale nic złożyłem sprawdzam wszystko ok, odpalił i zaczął pikać jakiś sygnał dźwiękowy i migać kontrolki rewersu do tego nie chce jechać, kilka razy machnie się rewersem to załapie wszystko ucicha i da się jechać do momentu jak np wrzuce wsteczny to sytuacja sie powtarza. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć co z tym zrobić, czy mógł sie uszkodzić ten moduł rewersu ? jak sprawdzić czy jest sprawny ?, czy może to być wina czujnika pod sprzęgłem (tak gdzieś wyczytałem na jakimś forum przy podobnych objawach) ? Bardzo proszę o jakieś rady.
-