POSTAWIĘ ULE NA PLANTACJACH ROŚLIN LETNICH
-
Podobna zawartość
-
Przez Maciej999
Czy ktos w pratyce używał pszczół murarki do zapylania upraw ?
Znalazlem taka akcję: http://www.sumiagro..../index.php?go=3
Na ile pola starcza taka murarka ?
Ktoś ma doswiadczenia.
Maciej
-
Przez sirKonrado
Interesują mnie giełdy warzyw w woj. podkarpackim, świętokrzyskim i małopolskim. Wiem tylko o krakowskim placu targowym Rybitwy. Gdzie jeszcze można sprzedać warzywa hurtowo w tych województwach?
-
Przez JacekAtroszko
Podejmę współpracę z rolnikiem/ plantatorem na terenie województwa Zachodniopomorskiego.
Interesują mnie takie uprawy jak gryka, gorczyca, nostrzyk, malina, facelia, fasola i inne..
Dysponuję kilkudziesięciu-rodzinnymi pasiekami.
Kontakt:
jacek@atroszko.pl
tel. 662039535
Pozdrawiam,
Jacek Atroszko
-
Przez Traceur
Witam wszystkich forumowiczów chciałbym się dowiedzieć wszyskiego o uprawie pokrzywy zwyczajnej. Chodzi mi o to jak to siać, czym zbierać, jak oddzielić listki od reszty czy jest do tego jakaś maszyna, czy można to pryskać a jak tak to czym, czy jest to opłacalne na 4 hektarach i czy wiąże się z dużym nakładem pracy i jakie są koszty początkowe przy zakładaniu takiej plantacji?? Chce się dowiedzieć wszyskiego o tej uprawie żeby się nie władować w coś z czego nie ma żadnego zarobku. Mam nadzieję da się zrozumieć o co mi chodzi. Ale widzę że jest tu dużo kumatych ludzi z bardzo dużą wiedzą także dacie radę mam nadzieję. jak jakieś pytania jeszcze przyjdą mi do głowy to napisze. Pozdrawiam wszystkich.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Finansowanie Maszyn Nowych i Używanych.
Pszenica ozima Andorre - 22 listopada 2025