Zachodnie, niemieckie uzywane przyczepy z drewnianymi burtami- opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez szybki00
Witam założyłem nowy temat bo nie widziałem nic podobnego, potrzebuję informacji na temat handlarza opon na trasie Bydgoszcz - Piła trasa nr 10, jeśli wszystko dobrze zdąrzyłem spisać to jest to miejscowość Nieżychowo 208 kilometr. Jadąc od Bydgoszczy byłoby to po prawej stronie, moja sprawa wygląda w ten sposób że kto jest z tamtych stron czy mógłby załatwić numer telefonu do tego gościa
Z góry dzięki za pomoc
-
Przez MF6180Dynashift
Witam. Potrzebuje namiary na szroty lub na kolesi którzy sprzedają części z rozbiórki, otóż rozsypał mi się wariator (napęd młocarni), cena nowego wariatora to 15,600zł (za tyle to już kupie jakiegoś ursusa c-360). Strasznie mi zależy na czasie.. POMÓŻCIE !!?
-
Przez grzegorzk4
Witam
Kupię glebogryzarkę Grudziądz 165 cm lub 200
Używana oczywiście, przez rolnika, a nie z wystawki od handlarzy zarośniętą w trawie i na szybko malowaną.
Najlepiej z województwa podkarpackiego lu małopolskiego
Pozdrawiam
-
Przez 5714mf255
pytania ogólne dla wszystkich forumowiczów wybieracie Polskie czy zachodnie maszyny dlaczego wybór pada na daną maszynę czym się sugerujecie dlaczego zachodnia a nie polska lub dlaczego Polska a nie zachodnia prosiłbym o własne doświadczenia a nie zasłyszane. Myślę że dobry temat do dyskusji
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz-Fahr Agrotron 106
Massey Ferguson 5611 dyna 4 i przyczepy