fendt 310 nie zmieni półbiegów
Przez
piotrslonski1, w Farmer 300
-
Podobna zawartość
-
Przez Lulek021
Witam,
Po uruchomieniu traktorka świecą dwie lampki od kierunku jazdy, przełącznik nie reaguje, również świeci kontrolka od przedniego napędu(przedni napęd działa wg włącznika przedni napęd powinien być wyłączony. problem znnika gdy traktor popracuje z 40 minut. Koś spotkał się z takim probemem?
-
Przez Piotrek5685477
Witam, mam problem z hamulcami w Fendt 310 lsa. Otóż hamulec wpaduje jak gąbka i nie hamuje, ciągnik nie dawał wcześniejszych oznak, brak wycieków. Proszę o szybką pomoc.
-
Przez kBieszczad
WITAM
Pilnie potrzebuje instrukcji obsługi lub ksiązki pojazdu dla traktora Fendt 311 lsa r 91.
Gdzie można kupić lub czy ktoś ewentualnie wie gdzie można ściągnąć w wersji elektronicznej.
-
Przez kotos573
witam mam problem mianowiicie chodzi mi o fenda 310 z 93 roku nowa maska i kabina rewers pod kierownicą w przełoczniku i pułbiegi w wajsze od biegów. Awarie:
-nie przełaczanie rewersu nie świeci się też żadna strzałka od kierunku jazdy
- brak przedniego napendu i blokady nie podświetla sie guzik po włoczeniu i brak kontrolki na desce rozdzielczej
-wałek wom nie działa
-nie wyświetla sie pretkość jazdy i obrotów silnika
- wczoraj wystompił też problem po wciśnieciu sprzegła i zmianie kierunku jazdy na rewersie nie odbił pedał po drugim wcisnieciu sprzegła i wyrzuceniu wajhi bieguw na luz zmieniał sie kierunek jazdy i sprzegło wracało do swojej pozycji
-kody błedów:
0.1.59
0.0.20
5.1.92
5.1.00
Poza tym ehr podnosnik działa bez zarzutów jak i reszta elektroniki kontrolki na wyswietlaczu i tym podobne traktor jezdzi tylko do przodu bo w takiej pozycji był wczoraj pozostawiony.
Z gury dziekuje za porady co może być awariai przyczyną tej usterki i jak ja naprawić
-
Przez Turbomatik
Witam. Pomocy!!! Fendt farmer 312 lsa turbomatik wyświetla błąd 6 8 . Wyświetlają go strzałki rewersu. Mrugają obydwie 6 razy chwilka przerwy 8 razy i zapala się kontrolka przedniego napedu gdy jest wyłączony.
-