-
Podobna zawartość
-
Przez andrewk
Do sprzedania dwa siłowniki jednostronne do ładowacza czołowego 40/60 skok 630mm ( min 870mm, max 1500mm ).
Siłowniki jak nowe, używane niecałe 6 miesięcy - powód sprzedaży jest prosty, wymieniam na wzmocnione.
Możliwość wystawienia na allegro.
Cena 300zł/komplet.
Jak dobrze zagadasz to wysyłka przy wpłacie na konto w cenie
______________________________________________________________________________________________________________________________
http://www.traktorpedia.pl - dane techniczne ciągników rolniczych, kombajnów zbożowych oraz ładowarek teleskopowych.
-
Przez Wolodymyr
Czy jest lepszy sposób, czym podpierać dźwignię? Czyżby producent nie przewidział wyjścia dla TURa?
-
Przez Andrz_
Witam wszystkich serdecznie
Mam wielka prośbę może któryś z kolegów ma do do sprzedania jedną sekcje rozdzielacza . Jest to rozdzielacz stalocisnieniowy Amazone UF 1000 .
Na 2 zdjęciu widać uszkodzony element urwany kruciec góra została zdemontowana. Ew . Proszę o rady gdzie mogę szukać w. w sekcji.
Jak dodałem w nie odpowiednim dziale to przepraszam 😉
Pozdrawiam
-
Przez DamianMlodyRolnik
Witam. Chodzi o to, że gdy podłączę przewód od siłownika jednostronnego pod gniazdo plus to wszystko ok, a jak do minus to rozdzielacz nie trzyma ciśnienia i tak dzieje się na wszystkich sekcjach. Np. gdy złożę kosiarkę dyskową, to na ciepłym oleju opuszcza jakieś 2 cm siłownika na minutę, dla mnie niedopuszczalne w rocznym ciągniku. Dodam, że na początku użytkowania nie występował ten problem. Zgłaszałem do serwisu, serwisant stwierdził, że rzeczywiście rozdzielacz nie trzyma w jedną stronę i na tym koniec. Gdy przyjechali do innej usterki i zapytałem o tamtą awarię, to serwisant przekazał mi taką kartkę od kierownictwa i powiedział, że tak ma być. Ciągnik 2017 r, kupiony w 2018 r, 800 godz. Awaria zgłoszona na gwarancji.
Ma ktoś ciągnik z takim rozdzielaczem Rexroth elektrohydrauliczny 4 sekcyjny 2017r i powie czy tak powinno być?
Co dalej robić?
-
Przez WojtekWawszczak
Witam. Wie ktoś gdzie kupię albo kto ma na sprzedaż tura do MF 6270? Ważne aby był sprawny.
-