-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez lukasz0920
Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
-
Przez Tomcase5130
Witam koledzy. Mam problem z case 5130 rok 1996. Podczas jazdy gdy skrece koła na max traktor sie zatrzymuje. Gdy olej się nagrzeje. (częściej to występuje podczas cofania do tyłu). Może ktoś miał podobny przypadek? Czy może być to pompa na wykończeniu?
Pozdrowienia
-
Przez Wolodymyr
Czy jest lepszy sposób, czym podpierać dźwignię? Czyżby producent nie przewidział wyjścia dla TURa?
-
Przez Andrz_
Witam wszystkich serdecznie
Mam wielka prośbę może któryś z kolegów ma do do sprzedania jedną sekcje rozdzielacza . Jest to rozdzielacz stalocisnieniowy Amazone UF 1000 .
Na 2 zdjęciu widać uszkodzony element urwany kruciec góra została zdemontowana. Ew . Proszę o rady gdzie mogę szukać w. w sekcji.
Jak dodałem w nie odpowiednim dziale to przepraszam 😉
Pozdrawiam
-