-
Podobna zawartość
-
Przez polak97
Czy może ktoś kupował ciągnik w firmie ANBUD W JĘDRZEJÓW NOWY
Potrzebuje opini na ten temat chyba że macie jakieś namiary na sprawdzone ciągniki.
Pozdrawiam
-
Przez Vario7144
Witam mam problem z fendtem 714 2002rok jak się skręca kołami albo unosi tylny tuz to strasznie wyje hydraulika i pieni się olej w skrzyni i jak się odkręci korek to powietrze wylatuje zmieniłem oleje filtry i nic pomurzcie.
-
Przez jaroslaw85
Witam. W fendzie 716 vario 2002r słabo pracuje miękka oś. Czy ktoś wie który hydroakumulator jest od miękkiej osi. Z tego co wiem to tam może być przyczyna. Po wężach widzę że powinien być to któryś z tych nad akumulatorem. Tylko nie wiem czy to ten mniejszy czy większy. Kiedy popuszczam śrubę na imbus to z większego cieknie olej a z mniejszego jest cisza jakby nie było gazu.
-
Przez kamil8352
Fendt 716 vario 2002 r. w czasie orki wyświetla błąd 4.1.83 i tryb awaryjny po ponownym uruchomieniu wszystko działa. Problem pojawia się z różną częstotliwością czasami po 2h pracy czasami co 5 min. Czy to problem w instalacji czy moze uszkodzony czujnik b014 lub b015 czy może to być coś innego?
-
Przez przemek212q
Witam, co sądzicie o https://www.otomoto.pl/oferta/fendt-714-vario-pneumatyka-przedni-wom-tuz-ID6CYUxY.html?#gallery-open ? Poszukuję ciagnika w okolicy 150 km i obowiazkowo ma być to Fendt a ten wyjątkowo wpadł mi w oko. Facet mówi że taniej jak 310.000 netto go nie puści. Chodził w Niemczech przy kosiarce komunalnej, nie był użytkowany rolniczo. Czy ktoś z was miał jakieś problemy z tymi seriami przy przebiegu 6000 mtg ? Według was warto czy nie ?
-