KUHN GA 6000 czy Deutz Fahr Swatmaster 6531
Przez
Maxer, w Przetrząsarki i zgrabiarki
-
Podobna zawartość
-
Przez 650elx
Witam potrzebuję opini na temat przetrząsarko zgrabiarki fahr bodajże ku lub kh 25 nie jestem pewien,oraz dane jaka szerokość,waga,zapotrzebowanie na moc.
a najbardziej mnie interesuje jak sprawuje się w pracy czyli przetrząsanie i zgrabianie
-
Przez zetor7745
Po wczorajszych przezyciach przy sianokosach z zgabiarka gwiazdowa mamy zamiar kupic zgrabiarke karuzelową i tu pytanie do ich uzytkownikow czy ladnie zgrabiają?? i jakiej firmy polecacie?
Ja mam juz upatrzona jest to firmy Pöttinger EUROTOP 421 N
http://www.poettinger.at/landtechnik/schwa...amp;produkt=150
-
Przez marijusz
Witam wszystkich bardziej zorientowanych niż ja Zakupiłem zgrabiarkę krone 1201s ,która ma zużyte aluminiowe elementy trzymające ramiona grabiące .Mam problem z rozebraniem tego badziewia ,byłem przekonany że po odkręceniu flanszy na 4 śruby cały aluminiowy kielich trzymający wyjdzie bez większych oporów a tu ani drgnie .Jak to rozebrać pomóżcie prosze.
-
Przez casefarmer
Mam zamiar zakupić używaną zgrabywarkę. Podkreślę ze nie miałem styczności z karuzelową więc prosze o podpowiedzi na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach. Domyślam się, że najważniejsza jest prowadnica ramion, i dlatego pytanie czy da się jakoś zweryfikować jej zużycie? Szukam zachodniego sprzętu typu krone, vicon, deutz.
-
Przez WiesawWolfram
Witam chciał bym , zasięgnąć porady , opinij o tej zgrabiarce. Mam możliwość kupna i jestem ciekawy czy to coś jest warte.?
-