CIśnienie hydrauliki John Deere 2850
Przez
farmer9165, w John Deere 4x60 i starsze
-
Podobna zawartość
-
Przez dwaa9
Witam,
Kupiłem ostatnio John deere 1640 i mam z nim kilka problemów. Ciężko mi dojść z elektryka. Chodzi o to że nie reaguje na tą stacyjka po prawej do odpalania i świec. Myślałem ze jest zepsuta i nawet kupiłem nowa ale to nie pomogło. Może ktoś pomoże. Może jest coś źle podpięte? Te 2 czerwone kable gdy się złączy to wtedy odpala.
Po 2: do czego są te przekaźniki obok bezpieczników? Nie brakuje tam jednego?
3 czy bezpieczniki są w dobra stronę?
-
Przez damiano009
Witam. Ściągał ktoś kabine w John Deere 1640? kabina sg2. Czy jest dużo roboty z tym? Na co trzeba uważać? Z czym jest najwięcej roboty? Muszę zdjąć kabinę żeby dostać się do skrzyni. Nie wchodzi drugi bieg.
-
Przez MarekB1
Witam wszystkich .
Mam takie pytanie . Chciałem kupić JD2130 z 1975r, po rozmowie z sprzedającym powiedział że ilość biegów 4 polowe, 4 szosowe i 4 wsteczne . Choć spoglądając na dane techniczne ( chyba że niepoprawnie odczytałem jest podane (Liczba biegów przód + tył 8+4/16+8).
Zaznaczem że JD to wersja 4x4 75kM
Gdyby ktoś był tak uprzejmy i udzielił mi odpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny.
-
Przez mustafakali
Witam mam problem z podnośnikiem w john deere 2030 nie chce podnosić na zimnym jeszcze jakoś podnosi ale jak sie rozgrzeje to już kaplica wymieniłem filtry ale jest to samo prosze o pomoc
-
Przez adam18127
Panowie nie mogę sobie poradzić z John 1640 mianowicie kupiony nowy rozdziałach ,2 sekcyjny warinskiego. Do tura. Na niskich obrotach tur szarpie. Zastanawiam się czy musi być orginalny rozdzielacz John tur 2 stronego działania podłączony pod tylne wejście powrót dany do tylu pod korek dławik założony na powrocie i nic nie daję
-