Krone kr 130s multicut (opinie)
Przez
x_adi_x, w Prasy rolujące KRONE
-
Podobna zawartość
-
Przez nowyrolniks
Witam,
mam problem ze sterownikiem w tej belarce. Wyświetla się taki błąd. Co on oznacza?
Pozdrawiam.
-
Przez RockAndRolnik
Decyzja zapadła kupujję 1250 MC Fortimę. Rozważałem 1500 MC i Mchale 5400c lub 5500, ale zdecydowałem się na Krone Fortima 1250 MC ... po roku napisze o doświadczeniu swoim Może ktoś ma i podzieli się swoimi odczuciami ?
-
Przez Grzegorz08
Mam problem (Belownica Krone 1250) z owijaniem siatką gdyż po uruchomieniu pobierania siatki nie cofa się siłownik na ciągu paska i nie załącza aparatu ucięcia siatki.
-
Przez Marcin157
Witam, mam problem z prasa rolującą krone KR 155 podczas dobijania belki otwiera się tylna klapa. Na zamkniętej komorze wygląda tak jakby siłownik nie podnosił tego uchwytu do końca co blokuje klapę. Proszę o jakieś porady co zrobić!
-
Przez ad132
Witam,
Mam problem z owijaniem siatką w prasie Krone VarioPack 1500, sterownik podstawowy.
Mechanizm podawania siatki nie odbija i zacina się w pozycji podawania. Nie reaguje na ponowne wciskanie/puszczanie podawania, wraca na swoją pozycję dopiero po zresetowaniu zasilania lub wykryciu zbliżenia na czujniku odcinania siatki. Macie jakieś rady gdzie szukać przyczyny?
-