-
Podobna zawartość
-
Przez DawiSo
Witam. Tak jak w tytule, Jeśli ktoś wie prosił bym o podpowiedź ile taki silnik powinien brać oleju od wymiany do wymiany.
-
Przez Darek7003
Witam, mam problem w ciągniku CASE MXM 130 z 2004 r. wyskakuje mi błąd F53. Co to może oznaczać?
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
-
Przez aezakmi666
Witam posiadam case jw. i podziały się światła stop i brak dołączania napędu przy hamowaniu. Jak odpiołem czujnik to napięcie jest 12v na zwarcie robie i dalej lampy nie świecą. bezpieczniki przejżałem niby ok. Jest do tego jakiś przekaźnik albo coś innego ? masa raczej jest na lampach bo dziwne żeby się wsztystko na raz podziało.
-
Przez kurzyn198
Witam wszystkich
Posiada ktoś z was schemat elektryczny do Case Mx 135. Padły mi kierunkowskazy, bezpiecznik jest ok, przerywacz jest sprawny (podmieniałem ze sprawnego ciągnika), awaryjne działają, a kierunków brak.
-
Przez international856XL
Witam wszystkich zakladam ten temat ponieważ chcialbym sie cos dowiedziec na temt ciagnika international 856XL.
Ostatnio sobie takowy kupiłem.Czy moglibyscie sie podzielic opiniami na temat tego ciagnika..?A dodatkowo mam kilka pytan do was..
-jaki olej stosuje sie w tych ciagnikach
-przymierzam sie do zakupu pługa obotowego i mam dylemat jaki wybrac 3 lub 4 skibowy..tylko pytanie czy z 4 skibowym da sobie rade czy to nie bedzie zbyt duze obicazenie
-ile pali to stworzenie :lol:
-