News
-
Podobna zawartość
-
Przez ppiotr
Może ktoś polecić dobry zakład naprawy pomp wtryskowych w powiecie Kaliskim lub w okolicy.
-
Przez S-Piotr
To już druga instalacja gazowa jaką zamontowałem w ciągniku ,pierwsza W MTZ-cie 820 http://www.agrofoto...._957_180941.jpg
A druga do C360 tą instalację wykonałem testowo bez żadnych dodatkowych urządzeń tylko butla, reduktor, zaworek, ciągnik pracował 3 god. Reduktor nie zamarzł,po dodaniu gazu silnik wszedł na wyższe obroty,Instalacja wymaga małych poprawek ,ale testy wypadły pozytywnie. http://www.agrofoto...._957_258595.jpg
-
Przez Arek
Mam kilka pytań odnośnie płomieniówki:
Czy paliwo do świecy jest doprowadzone bezpośrednio z pompy czy przez jakiś zaworek?
Załączanie świecy jest 100% ręczne ale jak długo trzeba grzać żeby paliwo się zapaliło? czy jak się wystarczająco nagrzeje to jest jakaś kontrolka kiedy puścić wyłącznik?
-
Przez robi57362
witam od dawna mnie zastanawia czemu w różnych ciągniki mth są naliczanie inaczej . chodzi mi o prędkość np w mf 255 lecą jak szalone a w mtz 82 bardzo wolno jeżdżę na podobnych obrotach więc nie wiem dlaczego są takie rozbieżności . z góry dziękuje za odpowiedź i sugestie .
-
Przez karpiol
co trzeba pokazać w ciągniku na egzaminie?? Egzamin mam na Zetorze 3320...
- rozrusznik
- alternator
- wlew oleju
- wlew płynu hamulcowego
- wyłącznik prądu
- filtr powietrza
- wlew płynu chłodzącego
- miarka do sprawdzania poziomu oleju
- wlew płynu do spryskiwaczy
coś jeszcze??
prezentacja ciągnika jest przed połączeniem z przyczepą czy po??
Proszę o odpowieź
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.