-
Podobna zawartość
-
Przez ŻakowskiSławomir
Witam, pragnę poruszyć dosyć ciekawy temat, rozmawiałem z paroma osobami i mają coś w ten deseń zastosowane, W beczce lub zbiorniku 1000l mają wodę bo paliwa nie można😉 i zastosowane mają tzw pompki 12, zatapialne, jedna osoba dopasowała nawet pistolet do węża i bezpośrednio ciągnie do zbiornika. interesuje mnie czy dało by radę zrobić coś w tym stylu tylko z pompką niezatapialną, tak by ciągła przez wąż bezpośrednio, wiem że można kupić gotowca za 500-700. ale że nie lubię iść na skróty to myślę że i do 250 by poszło coś złożyć. ma ktoś coś podobnego? jak to się sprawdza? można podsyłać do dyskusji bo pomysł dość ciekawy, szczególnie jak ktoś przywozi duże ilości w beczkach lub baniakach, oczywiście wody bo do paliwa trzeba mieć specjalne pojemniki 😉 😉
-
Przez trafer
Cześć, zaczął mi przeciekać dystrybutor paliwa po rozebraniu okazało się że rozerwana jest gumowa membrana. Może ktoś doradzi czy to ma jakąś fachową nazwę albo co włożyć zamiast tego?
-
Przez thor1984
Witam, muszę w końcu zrobić dzieciakom nowy plac zabaw, powymieniać jakieś sztachety i ogólnie jakieś tam drobne prace w gospodarstwie i domu. Głównie chodzi o plac zabaw który będzie trochę oddalony od domu więc ciągnięcie kabla odpada. przeglądam ofert i im więcej tym większy mętlik w głowie. W oko wpadła mi taki model https://www.narzedzia.pl/wiertarko-wkretarka-udarowa-ryobi-one-r18pd3-242s,80296.html Mieliście do czynienia z tą marką ? A może coś innego w tej cenie albo lepszego a tańszego Ogólnie to po zrobieniu placu zabaw i wymianie ogrodzenia nie będzie zbyt często używana ( w razie potrzeby w gospodarstwie lub coś tam w domu).
-
Przez thor1984
Rozglądam się za jakąś krajzegą/piłą stołową którą mógłbym wstawić do pomieszczenia i która służyłaby do drobnych prac typu zrobić żonie jakieś donice, cos do ogrodu, dzieciom cos na przydomowy plac zabaw ewentualnie dociąć jakąś deskę czy kantówkę nie za grubą do gospodarstwa. Szukam cos do 1000 (najlepiej by było) max 1500-1600. Obojętnie czy na siłe czy 230. Czy w tych pieniądzach idzie dostać coś sensownego? Wpadło mi oko takie coś między innymi https://allegro.pl/oferta/atika-ht315-pila-stolowa-pilarka-3-0kw-krajzega-13563646131
-
Przez ktos
Jakiej firmy elektronarzędzia (m.in. wiertarka, szlifierka, itp.) są najwytrzymalsze? Mam na myśli urządzenia z linii profesjonalnej, gdzie cena ma drugorzędne znaczenie. Myślę, że na tym forum są osoby co dzień pracujące tego typu urządzeniami więc liczę na ich opinie.
-