-
Podobna zawartość
-
Przez kurzyn198
Witam wszystkich. Mam problem z Case Mx 135 (2002r), ciągnik posiada amortyzację przedniej osi, ostatnio zauważyłem że gdy naciskam którykolwiek z przycisków sterujących oś nie reaguje, przyciski nie są też podświetlone. Bezpieczniki sprawdzone (na rozpisce brak bezpiecznika od amortyzacji). Kalibracja osi też nie działa. Jest do tego jeszcze jakiś bezpiecznik? Przekaźnik? Sterownik?
-
Przez skok
Witamy
Czy ktoś się orientuje ile podniesie na tylnym tuzie( bez siłownika pomocniczego) case mx 135
-
Przez RobciO1
Witam ..mam następujący problem , zamierzam kupić ciągnik case 4230 '94r mam już takowy upatrzony jednak występuje w nim problem , nie działają półbiegi, gdy włączam/wyłączam guzik od półbiegów to kontrolka zmienia się żółw zając bądź czasami całkiem gaśnie ;/ Ciągnik nie ma reakcji półbiegi, praktycznie nie działają ..co może być przyczyną? ... pomoże ktoś?
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez rafko52
Witam .szukam katalogów części
CASE 80Jx 2008
CaSE 100 x maxxum 2009
Praso-owjarka case rb344 z 2013roku
-