-
Podobna zawartość
-
Przez Baartus
Witam problem z John Deere 2266 HM mianowicie nie załącza się młocarnia,heder i nie otwiera rura wysypu jak zmostkuje kable na czujniku ciśnienia przy rozdzielaczu działa ale tylko na pełnych obrotach jak zaskoczy można ująć gazu do połowy i też działa gdzie szukać przyczyny
-
Przez Tomasz1980
Dzień dobry. Mam traktor John deere 2130 i mam problem z przednim napędem. Wygląda to w ten sposób że kiedy go włączę jest takie szarpnięcie kołami i nic poza ty. Od czasu do czasu się włączy i ciągnie ale jest to słabe, anemiczne i na miękkim, nie ma takiego działania jak powinno być albo nie działa wcale. Nie wiem od czego mam zacząć. Jak sprawdzić gdzie leży przyczyna. Proszę bardzo o pomoc bo mam ból głowy od jakiegoś czasu i nie mam pojęcia co zrobić
-
Przez kamil3914
Witam, jestem nowy na forum, jeśli zły dział to sorry,
Mam zamiar kupić ciągnik rolniczy John Deere 7820 z 2004r. o mocy ~190KM na skrzyni autopower z przebiegiem 18k motogodzin. Za dość przestępną cenę 99k netto. Co sądzicie o tych ciągnikach? Czy mają jakieś wady fabryczne, czy warto kupić ten ciągnik?
-
Przez Krzychu1987
Witam. Mam problem ze skaczącymi obrotami wentylatora przy siewniku amazone adp3001. Ciągnik John Deer 6120m po ustawieniu żądanych obrotów wentylatora w momencie podnoszenia agregatu zdecydowanie zwiększa sie szybkość obrotów z 3000 do 4600. Jest założony wolny spływ.
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie czy ktoś z was miał luz no taki na boki ośki w zwolnicy JD 6400 ( tak jakby tą ośkę wyjmował z zwolnicy ) I ten luz mierzyłem to wynosi 0.30 mm . Luzu z góry na dół nie ma wcale i dlatego nwm czy warto to rozkręcać i może ktoś się podzieli swoimi opiniami bo bez sensu rozkręcać to bez potrzeby a trochę z tym roboty jest. Olej spuściłem ze skrzyni to jest czysty bez opiłków i filterek był czysty także nic się nie dzieje .
-