Barcelona17

Luz w zaczepie John deere

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Grabos1981    650

nie powinno być takiego luzu. musiała Ci się wyrobić tulejka dystansowa z tyłu zaczepu albo niedaj Boże coś się zaczyna rozłazić na zabezpieczeniu tym od strony ciągnika

:-)

Wiadomość z agroFakt.pl

marioc14    3

Witam 

Udało się skasować ten Luz na zaczepie bo mam identyczny problem?  Jak skasować ten Luz bo z tego co widzę to te zaczepy to nie są rozkręcane? Mam u siebie zaczep rockinger i nie ma widocznych żadnej śruby ani nic co by wskazywało że jest on rozbieralny tylko w górnej części wkręcona mała śrubka robak ale próbowałem tam rozwiercić ale bez efektu 

rafal12    9
Dnia 15.11.2020 o 02:42, marioc14 napisał:

Witam 

Udało się skasować ten Luz na zaczepie bo mam identyczny problem?  Jak skasować ten Luz bo z tego co widzę to te zaczepy to nie są rozkręcane? Mam u siebie zaczep rockinger i nie ma widocznych żadnej śruby ani nic co by wskazywało że jest on rozbieralny tylko w górnej części wkręcona mała śrubka robak ale próbowałem tam rozwiercić ale bez efektu 

po rozwierceniu wkręciłeś tam coś z powrotem  ? u siebie też rozwierciłem ten kołek ale nie idzie tego rozebrać i nie wiem co dalej z tym zrobić . 

marioc14    3

No ja akurat rozwierciłem tylko trochę i nagwintowalem wkręciłem śrubę ale nie dało się rozebrać więc odpuściłem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Baartus
      Witam problem z John Deere 2266 HM mianowicie nie załącza się młocarnia,heder i nie otwiera rura wysypu jak zmostkuje kable na czujniku ciśnienia przy rozdzielaczu działa ale tylko na pełnych obrotach jak zaskoczy można ująć gazu do połowy  i też działa gdzie szukać przyczyny 
    • Przez Tomasz1980
      Dzień dobry. Mam traktor John deere 2130 i mam problem z przednim napędem. Wygląda to w ten sposób że kiedy go włączę jest takie szarpnięcie kołami i nic poza ty. Od czasu do czasu się włączy i ciągnie ale jest to słabe, anemiczne i na miękkim, nie ma takiego działania jak powinno być albo nie działa wcale. Nie wiem od czego mam zacząć. Jak sprawdzić gdzie leży przyczyna. Proszę bardzo o pomoc bo mam ból głowy od jakiegoś czasu i nie mam pojęcia co zrobić
    • Przez kamil3914
      Witam, jestem nowy na forum, jeśli zły dział to sorry,
      Mam zamiar kupić ciągnik rolniczy John Deere 7820 z 2004r. o mocy ~190KM  na skrzyni autopower z przebiegiem 18k motogodzin. Za dość przestępną cenę 99k netto. Co sądzicie o tych ciągnikach? Czy mają jakieś wady fabryczne, czy warto kupić ten ciągnik? 
    • Przez Krzychu1987
      Witam. Mam problem ze skaczącymi obrotami wentylatora przy siewniku amazone adp3001. Ciągnik John Deer 6120m po ustawieniu żądanych obrotów wentylatora w momencie podnoszenia agregatu zdecydowanie zwiększa sie szybkość obrotów z 3000 do 4600. Jest założony wolny spływ. 
    • Przez kingway
      Witam , mam pytanie czy ktoś z was miał luz no taki na boki ośki w zwolnicy JD 6400 ( tak jakby tą ośkę wyjmował z zwolnicy ) I ten luz mierzyłem to wynosi 0.30 mm . Luzu z góry na dół nie ma wcale i dlatego nwm czy warto to rozkręcać i może ktoś się podzieli swoimi opiniami bo bez sensu rozkręcać to bez potrzeby a trochę z tym roboty jest. Olej spuściłem ze skrzyni to jest czysty bez opiłków i filterek był czysty także nic się nie dzieje .
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj