nowy zestaw uprawowo-siewny z hydropakiem
Przez
zdzinek123, w Maszyny do uprawy ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez bambik999
Witam, planuje kupić talerzówkę i padło na te 2 budżetowe marki. Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto to posiada lub widział na żywo czy jest to coś wartę i ew. która jest lepiej wykonana, wytrzymalsza etc. Pracować będzie przy ciągniku 75 km na 5-6 klasie ziemi.
-
Przez Janeczko
Witam szanowne grono,
Co sądzicie o czymś takim ?
https://m.olx.pl/oferta/siewnik-poplonu-wiko-plon-CID757-IDFRhXf.html?query=siewnik do poplonów
Nie miałem nigdy z tym styczności, zawsze poplony były sianee rozsiewaczem a potem talerzowane. Zastanawiam się czy coś takiego ma sens zaczepione na talerzowke. Sieje mało poplonów więc nie chce mocno inwestować w sprzęt a tak te 1-2k to znajdzie się.
-
Przez mlodykom1
Witam wszystkich. Zamierzam kupić agregat talerzowy tylko problem jest z wyborem producenta. Pod uwagę biorę Grano System Landstal, Agro Lift, Batyra i może Tolmet. Batyra ma w standardzie piasty bezobsługowe i wał gumowy. myślałem nad wałem daszkowym. Jeśli możecie coś doradzić chyba że macie doświadczenia z innymi producentami to chętnie poczytam.
-
Przez Digifant
Witam
Stoję przed zakupem brony talerzowej szerokości 2.0 m. Interesuje mnie maszyna w okolicach ceny 4000 zł brutto. Jaką markę wybrać ? Rozważam Grass-Rol, Bomet, Omega, Rywal, ewentualnie coś innego, ale nie chcę kupić talerzówki, która rozleci mi się po jednym sezonie.
-
Przez Konrad432
Zamierzam zakupić agregat Agrona Powerdisc. Slyszeliscie cos o tej firmie? Warto? Po mojej wstepnej analizie byl bym za zakupem.
-