-
Podobna zawartość
-
Przez miles3147
Witam. Posiadam Ursusa 4514 ze starą kabiną (1996) w którym alternator jest razem ze sprężarką. Czy jest taka możliwość i jeśli jest, to czy ktoś próbował to przerobić tak jest jest w nowym typie, żeby sam alternator był po lewej stronie a sprężarką tak jak jest i można by ją było odłączyć? Pozdrawiam.
-
Przez Bartek3512
Witam. Chciałbym pomalować maskę błotniki i kabinę w 3512. Opiszę ktoś krok po kroku jak to dobrze zrobić. Czy zdzierac stary lakier do gołej blachy czy tylko zmatowic. Jaki podkład i jaki lakier. Proszę o instrukcję
-
Przez wojt
piszcie wszystko na jego temat,wady i zalety,jak sobie radzi w polu,jego spalanie(chodzi mi tez o porównanie spalania z c330)
jak jest z częsciami,czy są ogólnie dostępne,piszcie jak coś wiecie o tym ciągniku,chodzi mi tez o ogólne porównanie z 330.
-
Przez rolnikgospodarny95
Witam posiadam od nie dawna ursusa 5314 rok 2005 chodzi mi o regulację sprzęgła grze się je reguluje bo ciągnik w balotnicy jak nacisnę na sprzęgło to wałek staje i odrazu balotnica jak chce przełączyć bieg proszę poradzcie mi coś czy to jest jeden stopień na sprzęgle ? czy wystarczy je wyregulować i bedzie dobrze
-
Przez zbycho77
Wie ktoś jak jak to naprawić . Pożyczyłem ciągnik i zakleszczyły im się biegi "janusze " próbowały tak odblokować że zaklepali gwint w obudowie skrzyni i nie można wkręcić korka . Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić , ciągnik ursus 2812 .
-