-
Podobna zawartość
-
Przez MariuszKlim
Cześć. Ktoś orientuje się po ile średnio wychodzi ubezpieczenie upraw od hektara po odliczeniu dotacji od rządu, na Podlasiu?
standard od przymrozków. jare.
-
Przez sumek666
Witam,
Jak u Was kształtują się ceny za różne usługi? Ile płacicie za zbiór zbóż i rzepaku? Ile kosztuje prasowanie słomy?
A może sami jesteście uslugodawcami?
Proszę piszcie tutaj ceny za poszczególne usługi oraz o pomoc przy wycenie usług oraz region z którego jesteście
Pozdrawiam
Sumek
Temat jest kontynuacją
-
Przez pynia93
Co zrobić z foliami (odpady po kiszonkach, balotach, worki po paszy, siatki po słomie) w Kujawsko-Pomorskim? Mam kilkanaście ton tego surowca i nie mam pojęcia w jaki sposób się go pozbyć. Wszystkie folie trzymamy pod chmurką związku z czym są brudne i wymieszane. Jest jakieś miejsce w rejonie województwa kujawsko-pomorskiego, które zbiera folię odpadową rolniczą, również brudną?
-
Przez Think3r
Witajcie!
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale w razie potrzeby proszę o przeniesienie.
Mam jechać jutro na 8 rano do rolnika, który ma 40 ha (Claasa i McCormicka, któryś z nich jest z turem).
Na jaką stawkę mam się z nim umówić, bo nie wiem ile płacicie kierowcom. Mam do niego ponad 40 km, a więc czy jest sens do niego jechać?
Posiadam prawo jazdy na ciągnik. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam.
-
Przez SamaPrawda
Witam, jakie są ceny wożenia kukurydzy na kiszonke? ile mogę wołać za zestaw ciągnik+przyczepa d47 nadstawki 70 cm?
-