Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czy za john deere 5100r 16/16 commandquad manual amortyzacja kabiny siedzenie pneumatyczne kabina zwykła oswietlenie full bez led błotniki skrętne lusterka teleskopowe zaczep automatyczny pompa 96 l zębata 3 pary wyjsc hydraulicznych opony 480/34 380/24 mitasa adaptacja do tura(orginalnego jd) za 195000zł i ładowacz(bez osprzętu) 543R za 29500zł to dobre ceny ?

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, michal_xs napisał:

Czy za john deere 5100r 16/16 commandquad manual amortyzacja kabiny siedzenie pneumatyczne kabina zwykła oswietlenie full bez led błotniki skrętne lusterka teleskopowe zaczep automatyczny pompa 96 l zębata 3 pary wyjsc hydraulicznych opony 480/34 380/24 mitasa adaptacja do tura(orginalnego jd) za 195000zł i ładowacz(bez osprzętu) 543R za 29500zł to dobre ceny ?

ja za 5090r z podobnym wyposażeniem tylko koła z tyłu 38 i 540szer a przód 24 i 440szer  wynegocjowałem196 tys a ładowacz 34 tys także ceny masz b dobre szczególnie ten ładowacz nie chce mi się wierzyć że 29,5 tys chyba ze jakaś promocja jest - u jakiego dilera jesli nie tajemnica?

Edytowane przez kewin123
Opublikowano
21 godzin temu, Miastek napisał:

gdzie taka cena za 6145R ? ile ten direct drive ma przełożeń?

Podpowiem że cena miód malina w poruwaniu do tego claasa 

3 zakresy A B BC i na każdym 8 biegów

Opublikowano

i

7 godzin temu, kewin123 napisał:

ja za 5090r z podobnym wyposażeniem tylko koła z tyłu 38 i 540szer a przód 24 i 440szer  wynegocjowałem196 tys a ładowacz 34 tys także ceny masz b dobre szczególnie ten ładowacz nie chce mi się wierzyć że 29,5 tys chyba ze jakaś promocja jest - u jakiego dilera jesli nie tajemnica?

a może wiecie ile wynosi dopłata do Command 8 ? 

Opublikowano (edytowane)

Case Luxxum 100. Pompa 100l, 3 sekcje hydrauliki w tym jedna w multikontrolerze, Podłokietnik zintegrowany z fotelem, dzojstik fabryczny do obsługi ładowacza, opony Trelleborg 440/520, ładowacz Stoll. Oświetlenie led. Cena wyjściowa 255tys netto. Bez amortyzowanej kabiny i oski. Chyba pogieło ich za taki kompakt. 

Edytowane przez Dodi
Opublikowano (edytowane)

W takim wyposażeniu to wstyd powinno im byc. Poniżej 200 i to mocno. Ja dostałem kiedyś cenę na telefon 246 tyś z amor kabina 3 pary hydrauliki pompa 100 litrow opony miszeliny 480R28 540R38 bez ledow. Cena też dużo za duża. 

Edytowane przez sumek666
Opublikowano
John 6110m- miękka oska, amorka kabiny, skrzynia autoquad plus z eco, pompa 114l, fotel premium, 3 pary wyjść hydro (2 pary o większym wydatku i jedna serii 200), opony Michelin omnibib 420/28 i 520/38, ciegla kat. 3, stabilizatory automatyczne, lusterka teleskopowe, 3 prędkości WOM, fotel pasażera amortyzowany, górny zaczep automatyczny 4- pozycyjny, zewnętrzne sterownie tuz i WOM, dolny zaczep rolniczy, pakiet oświetlenia premium, obcizniki 900kg plus podstawa 110, plus parę innych opcji. Cena 245tys netto.
Opublikowano
43 minuty temu, Dodi napisał:

Case Luxxum 100. Pompa 100l, 3 sekcje hydrauliki w tym jedna w multikontrolerze, Podłokietnik zintegrowany z fotelem, dzojstik fabryczny do obsługi ładowacza, opony Trelleborg 440/520, ładowacz Stoll. Oświetlenie led. Cena wyjściowa 255tys netto. Bez amortyzowanej kabiny i oski. Chyba pogieło ich za taki kompakt. 

Widzę że nie tylko mnie próbowali naciągnąć na kasę- u mnie wszyscy sprzedawcy CASE w Polsce są spaleni nic od nich nie kupie bo nie tylko naciągają na ciągnikach ale na innych maszynach też i to sporo

Opublikowano

320-330 netto mniej więcej 6155 m kosztuje, a jeśli ty chcesz w max wyposażeniu r'ke czyli comandarmy i inne bajery to będzie dużo więcej niż za m 'ke.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v