Belarus6651

Jaką piłe spalinową wybrać?

Polecane posty

Belarus6651    9

Witam chce zamienić starą husqvarne 44 na nowo jakąś.

Piła głównie będzie do gałęzi ale w tym roku zetnie 8 grubych drzew na deski.

Polecicie jakoś piłe i dla czego tą?

Piła max 2000 uznałem że droższej nie potrzeba.

Pomóżcie.

Prosze uznać ten temat jako poważny.

Edytowano przez Belarus6651

Gość   
Gość

Coś Mi się zdaje że już jest bliźniaczy temat B) .

kuba24051    452

ja mam NAC juz 3 rok dalem za nia kolo 400zl i do dzis chodzi jak zyleta tylko trzeba zmienic lancuch na dobry bo orygunalnie jest lipny pila ma 3KM i rznie jak glupia kupe metrow juz pociela

toorano    169

Coś Mi się zdaje że już jest bliźniaczy temat B) .

nawet autor ten sam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belarus6651    9

ja mam NAC juz 3 rok dalem za nia kolo 400zl i do dzis chodzi jak zyleta tylko trzeba zmienic lancuch na dobry bo orygunalnie jest lipny pila ma 3KM i rznie jak glupia kupe metrow juz pociela

A jaki model tej piły?

toorano    169

szukałeś do 3600, potem do 2000, a teraz interesujesz się taką za 400 !!!

wynajmij do ścięcia i daj sobie spokój !

akmaly    648

Kup sobie jakiś symulator na kompa, będzie taniej i każdą piłę możesz mieć

mariuszd93    559
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez ŻakowskiSławomir
      Witam, pragnę poruszyć dosyć ciekawy temat, rozmawiałem z paroma osobami i mają coś w ten deseń zastosowane, W beczce lub zbiorniku 1000l mają wodę  bo paliwa nie można😉 i zastosowane mają tzw pompki 12, zatapialne, jedna osoba dopasowała nawet pistolet do węża i bezpośrednio ciągnie do zbiornika. interesuje mnie czy dało by radę zrobić coś w tym stylu tylko z pompką niezatapialną, tak by ciągła przez wąż bezpośrednio, wiem że można kupić gotowca za 500-700. ale że nie lubię iść na skróty to myślę że i do 250 by poszło coś złożyć. ma ktoś coś podobnego? jak to się sprawdza? można podsyłać do dyskusji bo pomysł dość ciekawy, szczególnie jak ktoś przywozi duże ilości w beczkach lub baniakach, oczywiście wody bo do paliwa trzeba mieć specjalne pojemniki 😉 😉
    • Przez trafer
      Cześć, zaczął mi przeciekać dystrybutor paliwa po rozebraniu okazało się że rozerwana jest gumowa membrana. Może ktoś doradzi czy to ma jakąś fachową nazwę albo co włożyć zamiast tego?

• Przez thor1984
      Witam, muszę w końcu zrobić dzieciakom nowy plac zabaw, powymieniać jakieś sztachety i ogólnie jakieś tam drobne prace w gospodarstwie i domu. Głównie chodzi o plac zabaw który będzie trochę oddalony od domu więc ciągnięcie kabla odpada. przeglądam ofert i im więcej tym większy mętlik w głowie. W oko wpadła mi taki model   https://www.narzedzia.pl/wiertarko-wkretarka-udarowa-ryobi-one-r18pd3-242s,80296.html    Mieliście do czynienia z tą marką ? A może coś innego w tej cenie albo lepszego a tańszego Ogólnie to po zrobieniu placu zabaw i wymianie ogrodzenia nie będzie zbyt często używana ( w razie potrzeby w gospodarstwie lub coś tam w domu). 
    • Przez thor1984
      Rozglądam się za jakąś krajzegą/piłą stołową którą mógłbym wstawić do pomieszczenia i która służyłaby do drobnych prac typu zrobić żonie jakieś donice, cos do ogrodu, dzieciom cos na przydomowy plac zabaw ewentualnie dociąć jakąś deskę czy kantówkę nie za grubą do gospodarstwa. Szukam cos do 1000 (najlepiej by było) max 1500-1600. Obojętnie czy na siłe czy 230. Czy w tych pieniądzach idzie dostać coś sensownego? Wpadło mi oko takie coś między innymi https://allegro.pl/oferta/atika-ht315-pila-stolowa-pilarka-3-0kw-krajzega-13563646131
    • Przez ktos
      Jakiej firmy elektronarzędzia (m.in. wiertarka, szlifierka, itp.) są najwytrzymalsze? Mam na myśli urządzenia z linii profesjonalnej, gdzie cena ma drugorzędne znaczenie. Myślę, że na tym forum są osoby co dzień pracujące tego typu urządzeniami więc liczę na ich opinie.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj