Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez janek12314
      Dzieje sie coś takiego , [ że przyciskiem w kabinie ] jak nacisnę na opuszczanie nie opuszcza , dopiero jak nacisnę podnoszenie i ponownie opuszczanie to opuszcza . Ale to dzieje się rzadko .
       
      A drugi problem jest taki , że jak podnoszę podnośnik przyciskami na błotniku to uniesie bardzo wysoko , a w kabinie [ jak podnosze ] podnosi nie tak wysoko , jak przyciskami na błotniku . Jest to trochę uciążliwe wtedy , gdy pracuje z pługiem obrotowym
      jak go obracam , to kółko od pługa , które znajduje się na końcu pługa ociera mi nieraz o ziemie i jest problem z obróceniem , dlatego , że jest pług za nisko podniesiony .
       
      z góry dziekuje za okazana pomoc .
    • Przez lorakw
      Witam! Może mi ktoś powiedzieć do czego służą zaznaczone elementy na zdjęciach? Zdjęcia są słabej jakości ale mam nadzieje, że widać to co trzeba;]
      z góry dziękuje i pozdrawiam!
      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a10ea785f36ae8ae.html
      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a99e5adcf2829ad.html
      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c99ce6db3020ea0f.html
      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af848204092b0673.html
    • Przez marcin5641
      Witam wszystkich użytkowników. Mam pewien problem i nie znalazłem podobnego tematu. Wyruszyłem dziś w pole z agregatem wszystko było ok i w pewnym momęcie przestał działać EHR kontrolki nie świeciły ani do gury ani do dołu dopiero po zgaszeniu i ponownym uruchomieniu silnika podnośnik zaczoł działać ta sytuacja powturzyła sie kilkakrotnie podczas godzinnej pracy. Może ktoś wie co jest tego przyczyną.Z gury dziękuje za pomoc.
    • Przez pablo21
      Drodzy koledzy wczoraj moj MF zaczał sie dziwnie zachowywac rano pojechałem uprawiac scierniska i jak konczyłem koło 13 to juz agregat troche wolniej niz zawsze podnosił a wieczorem musiałem zaorac 1,5 ha pola i po tym juz ledwo mogł podniesc pług niezaleznie czy na wolnych czy wysokich obrotach plug ledwo ledwo szedł w gore do tego wspomaganie ciezko działa a po właczeniu połbiegu nie dosc ze on sie nie włacza to zapala sie kontrolka od cisnienia w skrzyni wysokie obroty nic na to nie pomagaja. I włąsnie nie wiem co sie stało czy to wina filtra hydrauliki oleju czy moze czegos innego bo dodam ze dzis rano wszystko chodzi ok bo ciagnik jest zimny. Jesli ktos by cos wiedział w tej sprawie bede bardzo wdzieczny za pomoc.
    • Przez galoni
      Panowie w MF 6190 skończyły mi się szczotki w alternatorze, dałem do naprawy, gościu mi wymienił między innymi łożyska, szczotki wraz z regulatorem. I teraz mam cyrk, tzn. Gdy pracuję na obrotach to jest ok. Jak jest na małych obrotach (jałowych) to blokuje mi EHR (zaświeca się ten wykrzyknik EHR i lekko się żarzy ten wielki wykrzyknik na desce rozdzielczej razem z kontrolką lądowania  ), jak odblokuję to po paru sekundach znowu się zablokuje . Mierzyłem ładowanie to ma 14.5 na wolnych obrotach i 14.7 -14.8 na wysokich. wydaje się dobre. Niewiem co jest grane. POMÓŻCIE bo mnie zaraz trafi...
       
      Nagrałem filmik i tam widać co się dzieje ZOBACZCIE...
      https://youtu.be/JWemIxcpDXY
×