Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duże wrażenie robi na dziewczynach , jak jesteśmy gdzieś na imprezie i bawimy się bez jakiego kolwiek % ( nie mówię tutaj o siedzeniu przy stoliku, lub pilnowania czy ściana ma pion, tylko o bardzo intensywnym działaniu na parkiecie) Wiem, to z własnego doświadczenia... ;)

Opublikowano

@FINN Dokładnie !!! Teraz Dziewczynom coraz bardziej zależy na tym, aby chłopka nie przesadzał z alkoholem, czy fajkami. A jak widzi, że bawisz się na trzeźwo, to już ma inne podejście do Ciebie, niż do tych po %.

Opublikowano

Tylko do dobrej zabawy potrzebna jest dobra muzyka a tej w dzisiejszych czasach juz praktycznie nie ma. Jest jedna wielko tupanina. Czyli na podryw pozostaje szkola, internet, telefon i zakupy - slynny makaron na spagetti

Opublikowano

Da się bawić bez alkoholu, ale jest potrzebny dobry zespół. U mnie jest jeszcze jednak taka "potupawka" w sąsiedniej miejscowości a taką muzyką :) I akurat tam najwięcej się wyrywa :D

Da się bawić bez alkoholu, ale jest potrzebny dobry zespół. U mnie jest jeszcze jednak taka "potupawka" w sąsiedniej miejscowości a taką muzyką :) I akurat tam najwięcej się wyrywa :D

Opublikowano (edytowane)

No tak zespół też musi być obrotny a nie że zagra 2 piosenki i dalej dalej nic i znowu 2 piosenki! Choć już można działać po jednym tańcu!Pogadać jak toś pali to zapalić sobie! Od tak spontan! Przypomniał mi się kawał: Chłopak tańczy z dziewczyną nagle orkiestra przestaje grać, chłopak propnuje że wyjdą na dwór! Wyszli staneli koło płotu, a on zaczyna ją obmacywać! Wkłada ręce coraz dalej aż do majtek i mówi do niej okresik okresik a ona że nie tylko biegunka :)

Edytowane przez Maly86
Opublikowano

Powiem wam,że kazdy się krzywi jak usłyszy że mają grać disco polo,czy ma byc zespół,a nie ma co się oszukiwać,tak było,jest i będzie że najlepiej własnie się człowiek przy takiej własnie muzyce ubawi.A co do waszego podrywu,życzę wszystkim powodzenia :)

Opublikowano

Samemu byc to jest najgorsza rzecz na świecie , a jeszcze gorsza wziąć sobie babe z miasta to już TRAGEDIA.

Najfajniejsze są dziewczyny ze wsi..robotne , uczciwe i pracowite w szczególności górolki.

Miastowe to lalunie i lesery.

Opublikowano

Samemu byc to jest najgorsza rzecz na świecie , a jeszcze gorsza wziąć sobie babe z miasta to już TRAGEDIA.

Najfajniejsze są dziewczyny ze wsi..robotne , uczciwe i pracowite w szczególności górolki.

Co do leserow to i na wsi pelno znajdziesz, wyslij taka ze wsi za granice tak na 3m-ce niech troche grosza poczuje to wtedy zobaczysz czy takie fajne ze wsi sa.

Opublikowano

A tu mamy znakomity przykład rolnikusa pospolitusa czyli osoby po zawodówce, czasami po szkole średniej z marnymi wynikami w nauce, który to odziedziczył po ojcu 8ha ziemi, stary ciągnik i kultywator, 5 wychudzonych krów, 2 świnie i 15 kur. Charakterystyczną cechą tego osobnika jest brak samokrytycyzmu wobec swojej osoby jak i wykonywanego zawodu. Uważa on, że to świat jest zły i okropny, przesiąknięty zgnilizną moralną i obyczajową i dlatego w życiu spotykają go takie niepowodzenia w postaci niskich dopłat, drogiej ziemi, suszy i innych anomalii pogodowych no i oczywiście braku partnerki. Bo to przez miasto te dobre, pracowite i uczciwe dziewczyny zmieniają się w lalunie i lasery. Dlatego nasz osobnik nie postanowił się poddać i walczyć z tym złem, głosząc wszem i wobec jak wygląda prawda, licząc na to, że ludzie zrozumieją swój błąd i się nawrócą, nie zwracając uwagi na innych i ich poglądy.

Opublikowano

Zgadzam sie ze Staskiem. Co do znalezienia drugiej połowy wystarcz tylko chciec , tylko trzeba wiedziec z kim chcemy sie zwiazać.

Po własnym doświadczeniu wiem , ze zawsze podoba mi się to czego nie mam .