c308

[5 ha] Jaki kombajn?

Polecane posty

gromiii    0

fortschritt E 512  z nowymi sitami  i ustawieniach  jak z tabeli  praktycznie  nie gubi  ziarna 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Stach456
      Witam koledzy i koleżanki, stoję przed wyborem kombajnu zbożowego wpadł mi w oko ładny Massey Ferguson 30 za 100tyś. Co możecie o nim powiedzieć, jak się sprawuje on w kukurydzy oraz na górkach lub jak macie jakieś inne kombajny do polecenia bardzo by mi to pomogło, pozdrawiam 
    • Przez Stach456
      Witam, pojawił się ostatnio w ogłoszeniach kombajn Nova 330, jak się potem okazało kombajn został odkupiony od klienta, który kupił nowego Fendt'a co sądzicie o takim zakupie lepiej coś takiego kupić teraz za gotówkę czy kupić coś do 150 tyś. I poczekać na młodego rolnika, aby kupić nowy.
      https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-rostselmash-nova330-CID757-ID11h1ge.html
      Pozdrawiam
    • Przez Stach456
      Witam, dostałem ostatnio ofertę kombajnu Fendt 5220  (2002r.) z hederem 4,3m za 175 tyś. 
      Co możecie o nich powiedzieć jakieś wady zalety oraz co sądzicie o silniku Deutz  
    • Przez Szymi195
      Witam mam pytanie fo posiadaczy tucano 440, mam w planach nabyc taki ale w ofercie jest do niego heder 7.5m, co uwazacie o takim polączeniu, nie za duzy?
    • Przez Adam7290r
      Witam. Chciałbym się was spytać jaki kombajn polecacie na 150 hektarów oprócz kukurydzy. Interesują mnie marki takie jak new Holland,l John deere i claas 6 klawiszowy i heder koło 6 metrów. Słyszałem że new Holland jest najtańszy z tej trójki ale jak to będzie z jakością, a znowu claas najdrożej wyjdzie ale tam chyba wszystko ba najwyższym poziomie. Kombajn raczej byłby nowy ewentualnie 5 letni. 
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj