-
Podobna zawartość
-
Przez Stach456
Witam koledzy i koleżanki, stoję przed wyborem kombajnu zbożowego wpadł mi w oko ładny Massey Ferguson 30 za 100tyś. Co możecie o nim powiedzieć, jak się sprawuje on w kukurydzy oraz na górkach lub jak macie jakieś inne kombajny do polecenia bardzo by mi to pomogło, pozdrawiam
-
Przez Stach456
Witam, pojawił się ostatnio w ogłoszeniach kombajn Nova 330, jak się potem okazało kombajn został odkupiony od klienta, który kupił nowego Fendt'a co sądzicie o takim zakupie lepiej coś takiego kupić teraz za gotówkę czy kupić coś do 150 tyś. I poczekać na młodego rolnika, aby kupić nowy.
https://www.olx.pl/d/oferta/kombajn-rostselmash-nova330-CID757-ID11h1ge.html
Pozdrawiam
-
Przez Stach456
Witam, dostałem ostatnio ofertę kombajnu Fendt 5220 (2002r.) z hederem 4,3m za 175 tyś.
Co możecie o nich powiedzieć jakieś wady zalety oraz co sądzicie o silniku Deutz
-
Przez Szymi195
Witam mam pytanie fo posiadaczy tucano 440, mam w planach nabyc taki ale w ofercie jest do niego heder 7.5m, co uwazacie o takim polączeniu, nie za duzy?
-
Przez Adam7290r
Witam. Chciałbym się was spytać jaki kombajn polecacie na 150 hektarów oprócz kukurydzy. Interesują mnie marki takie jak new Holland,l John deere i claas 6 klawiszowy i heder koło 6 metrów. Słyszałem że new Holland jest najtańszy z tej trójki ale jak to będzie z jakością, a znowu claas najdrożej wyjdzie ale tam chyba wszystko ba najwyższym poziomie. Kombajn raczej byłby nowy ewentualnie 5 letni.
-