-
Podobna zawartość
-
Przez sumek666
Jak kształtują się ceny nieruchomości i działek rolnych w Waszych okolicach? Może planujecie zakup gruntów w tym roku? A może udało Wam się sprzedać jakieś grunty?
Zapraszam do dyskusji o cenach i możliwości zakupu ziemi w Polsce i za granicą.
Kontynuacja tematu:
-
Przez karol
Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
-
Przez bortek95
Witam. Na niemieckich serwisach aukcyjnych widać dużo przyczep lecz bez dokumentacji ( nie ma w Niemczech obowiązku rejstracji w Niemczech przyczep). Ściągał ktoś taką przyczepę z niemiec? Jest możliwość rejstracji takiej przyczepy w Polsce?
-
Przez Gość Luke16
Da rade zarejestrować ciągnik teraz który był wyrejestrowany w 1989 roku??? Mam dowód rejestracyjny....
-
Przez Unexpected
Witam,
kupiłem nowy wóz asenizacyjny Meprozet poj. 10700l na jednej osi, mam do niego wydana homologację (przyczepa ciężarowa- asenizacyjna), czy trzeba go rejestrować? Częściowo będzie przejeżdżał przez odcinek drogi krajowej. Kobieta od ubezpieczeń mówi, że tak, zwłaszcza w razie wypadku, stłuczki itd., w wydziale komunikacji została mi udzielona informacja, że mogę to zrobić.
Ktoś wie jak to wygląda w praktyce i jest obowiązkowe? W mojej okolicy u nikogo tablicy rej. nie widziałem, z drugiej strony chciałbym mieć kryty tyłek w razie W.
Jak wygląda sprawa z rozrzutnikiem?
-