Pablo87

Instrukcja obsługi komputera w prasie John Deere 580-590

Polecane posty

WALDEK898    0

Witam, Szukam instrukcji do prasy John Deere 580 będę bardzo wdzięczny za wysłanie instrukcji.

To mój email asus895654@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowano przez WALDEK898

Bartek998    5

Witam też potrzebuję instrukcję obsługi do prasy John Deere 580

Mój adres email bartekkosiela@op.pl. Wszystkim z góry dziękuję

Wiadomość z agroFakt.pl

alicjaa71    0

Potrzebuje instrukcje do panelu sterującego prasy JD580, moze ktos ma taką, mój e-mail alicjaa71@wp.pl

Z góry dziękuję.

Marcin0719    1

Witam. Potrzebuje instrukcje do panelu sterującego prasy JD590, mój e-mail: marcin0719.91@o2.pl.

samuraj    0

Witam, mam problem podczasowijania siatką przy prasie jd 590 siatka zamiast owijać bele to owija się na GUMOWYM WAŁKU W KOMORZE PODAWANIA SIATKI-CZY KTOŚ MOŻE MIAŁ TAKI PRZYPADEK, RÓWNIEŻ PROSZE JĘSLIKTOŚMA INSTRUKCJĘ JD 580 ALBO 590 OBSŁUGI STEROWNIKA W JĘSYKU POLSKIEM TO PTOSZE O PRZESŁANIE NA ADES maakin_K@poczta.fm

z góry dziekuje za każdą podpowiedz i pomoc

Pozdrawiam

acer88    0

Witam ja też poproszę o instrukcje do prasy JD 580 oraz do panelu sterującego

uplifter1002@gmail.com

Marek8606    0

Witam wszystkich. Zakupiłem pasę JD 575 i potrzebuję instrukcję obsługi prasy i sterownika. Może ktoś takową posiada? Będę wdzięczny za pomoc.

e-mail: marek180686@wp.pl

Zakupiłem pasę JD 575 i potrzebuję instrukcję obsługi. Może ktoś takową posiada? Będę wdzięczny za pomoc.
Mój e mail: marek180686@wp.pl

nowaczek96    3

Mam problem.. z prasą JD 580 podłączam komputer/sterownik pod prasę i gniazdo ciągnika i nic się nie dzieje...

Co może być przyczyną ? Miał ktoś z tym do czynienia ??

ksawus    0

witam właśnie zakupiłem jd580 z rotorem i siatką z 99r ale nie mam pojęcia jak obsługiwać ten komputerek.

prośił bym o jakąś instrukcje obsługi do niej. marioo4762@wp.pl

button89    2

Witam,

Potrzebuję instrukcji do komputera prasy JD 580. Mail 8button9@gmail.com Dzięki za pomoc

Radek1986    0

Panowie, mam problem z prasą John deere 590. Podczas prasowania słomy wyłączył mi się sterownik, działa jedynie podświetlenie panelu. Po włączeniu sterownika słychać kliknięcie w "komputerze" i zapala się podświetlenie panelu sterującego. Dodam, że bezpieczniki w komputerze są dobre ( ma jednym z nich nie ma prądu, ale nie wiem czy tak powinno być). Miał ktoś z Was taki przypadek?

Macie może pomysły co sprawdzić?

pawelpzo    0

Witam. 

Niedawno zakupiłem prasę rolującą John Deere 590 wiązanie na sznurek szerokość podbieraka 220cm. Jest to moja pierwsza prasa rolująca. Prosiłbym o podanie nastaw na panelu BaleMaster do robienia sianokiszonki. chodzi mi głownie o gęstość sznurka i gęstość ubijanego materiału. Jakie powinny być ustawione parametry na panelu, żeby belka była dobrze ubita i związana? i jeszcze prosiłbym o instrukcję do tej prasy na adres cielochpzo@wp.pl

Z góry dziękuje i Pozdrawiam. 

Edytowano przez pawelpzo

brog    0

Jeśli ktoś miłą by takową instrukcję komputerka do John Deere 580 był bym bardzo wdzięczny za przesłanie jej na adres: giebus@wp.pl. pozdrawiam :)

Zibi1994    0

Witam, prosiłbym o to samo co kolega powyżej, z góry bardzo dziękuję , e-mail: zbigniew-sala@wp.pl

Schadow    0

Witam jeśli to możliwe to prosiłbym o instrukcję do prasy JD 590 schadow312@gmail.com  z góry dziękuję 

marb80    8

Poszukuje instrukcji sterownika jak i katalogu części do prasy John Deere 580 z 98r. najlepiej w wersji elektronicznej ale nie tylko. (Mogę za porządną instrukcje zapłacić sprawa pilna.)  Za pomoc z góry dziękuje marekbak27@wp.pl

Edytowano przez marb80

jfle1975    0

Kupiłem niedawno prasę JD 590. Jeśli ktoś byłyby na tyle uczynny to proszę o przesłanie e-mailem instrukcji również sterownika w PL. Mój adres e-mail: flemming1@wp.pl 

Z góry dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez michal880913
      Czy ktoś z forum posiada inne palce niż orginalne do podbieracza John deere 550, 570 itd? 
      Na forum jeden kolega pisał że wykonał je według własnego projektu. Nie stety nie mogę się z nim skontaktować. 
    • Przez sylwobox
      Witam, zakładam nowy wątek, ponieważ pomimo tego, że znalazłem kilka o podobnej treści to żaden nie był rozwiązany wracając mój problem polega na tym, że na sterowniku pisze, że balot ma 110 cm gdzie w rzeczywistości ma on 125 cm. Czy ktoś wie jak to wyregulować by pokazywał wielkość adekwatną do rzeczywistej wielkości balota. Prasa to John Deere 590. Liczę na pomoc pozdrawiam 
    • Przez Skwarus
      Witam, niedawno kupiłem prasę John Deere 580 z rotorem, zrobiłem nią 70 bel bez żadnego problemu, a teraz zaczęła się zapychać za rotorem, bela się przestaje obracać, pasy się zatrzymują i muszę wyrzucać materiał z komory. Nieraz jakoś dobrze złapie i jest wszystko dobrze ładna bela wychodzi. Był podobny temat o jd 550 ale nie było jednoznacznej odpowiedzi. Czy przyczyną może być zbyt ślizgi ten walec za rotorem?
      Jeśli ktoś miał taki problem prosiłbym o pomoc.
      Pozdrawiam
    • Przez JanuszMarciniak
      Witam...Prasa 592 Hi flow...siłowniki po regeneracji....rozdzielacz sprawdzony...ciśnienie na zegarze nie rośnie...wskazówka skacze...gdzie szukać przyczyny...Czy to wina traktora??
    • Przez kinzo1930
      Witam, mam problem siatka nie zostaje wciągnięta przez pasy, między przeciw nożem a obudowom gromadzi się cała siatka
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj