-
Podobna zawartość
-
Przez AndrzejG1972
Chwilowe spadki ciśnienia opryskiwacz Biardzki pompa 120 co 2-3 sekundy jest spadek ciśnienia widoczny na manometrze i zauważalny na dyszach. Gdzie może tkwić przyczyna?
-
Przez Snokes
Mysłałem nad przyczepa wielton 30 ton czy ciągnik będzie miał za ciężko czy będzie dobrze? A jak źle to ile tonową przyczepę polecacie ?
-
Przez Mateo17
Witam, posiadam przystawkę do kukurydzy Claas 4-75SL (Multimaster??) prawdopodobne lata 90, nie wiem dokładnie bo nie ma tabliczki (ktoś celowo ją zniszczył) i są tutaj wałki na których są listwy zrywające. Te listwy, które na niej były to są już tak wytarte jak zyletki więc zamówiłem nowe i się okazało że na każdy wałek są trzy różne listwy, tzn każda listwa jest podcięta na przodzie z innej strony, tj. prawa, lewa, środkowa. I tu moje pytanie, jak powinny być zamontowane te listwy??
-
Przez Gość
Witam. co może być przyczyną głośnego strzelanina zamków podczas otwierania komory?
-
Przez matius04
Witam. Dorabiał ktoś docinacz śmigłowy do przystawki do kukurydzy idaas bądź ktoś wie gdzie takowy docinacz bym mógł zakupić? Przystawka jest w bardzo dobrym stanie i trochę szkoda sprzedawać i kupować inna z docinaczem…
-