Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
TomaszKK

Same Roller-Hydraulika nie działa poniżej zera

Polecane posty

EDWIN    0

no no to nie to samo jak zrobiles tak wczesniej dla tego ten problem.zrob jak mowie nowy filtr zalej i wtedy sie przekonasz.gdy wstawisz filtr na sucho bedzie przypowietrzony.2 lata praktyki w serwisie lamborghini.


Grand Prix 95 Power Machine + tur 6 polmot
i pomocnik c360 3p
a był i 3512 :( zal się z nim było rozstać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
TomaszKK    1

Ok. spróbuje zrobić jak radzisz i zobaczy się, co z tego wyjedzie. Akurat mrozy trzymają to powinno wyjść czy taka operacja coś da na razie spróbuję na tym filtrze co jest nie jest jeszcze zasyfiony bo na wiosnę był wymieniany :lol:


............Tylko przemyślane rozwiązania............

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
marcin24    7

ja wiem co zrobić pożyczę ci moją owijarkę i przyczepę i wtedy wymiesza ci się olej i będzie wszystko dobrze co ty na to

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

TomaszKK    1
ja wiem co zrobić pożyczę ci moją owijarkę i przyczepę i wtedy wymiesza ci się olej i będzie wszystko dobrze co ty na to

No co ty nie pamiętasz przecież już kiedyś kreciłem twoją owijarke rollerem. Żarty ci sie trzymają :lol:


............Tylko przemyślane rozwiązania............

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Bogdan675
      witam dzisiaj odpaliłem kombajn i nie działa wspomaganie kierownicy heder motowidła ok dolałem płynu bo było mało nic nie pomogło zbiornik z płynem mocno się grzeje .to mój pierwszy sezon jak go sprowadziłem to wszystko działało postał dwa miesiące i klapa może wymienić płyn w hydraulice pomocy
    • Przez Globus
      Witam! Mam problem z moim NH 1550 otóż chodzi mi o wariator na zimnym oleju chodzi siłownik elegancko, a gdy się trochę nagrzeje olej to lipa ni w te ni we wte Za odp z góry dzięki
    • Przez maciejmechnowy
      witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z ciągnikiem marki same rubin wczesniej był uszkodzony wyswietlacz i nie było nic widać do momentu aż traktor stanął  na polu po naprawie wyświetlacza    pojawiły  się alarmy  transm. alarm 254 ,CONSOL. 240, ENGINE 240 I 242  ma ktoś opis tych błędów  SAME RUBIN 120
    • Przez zyga100
      Nie dawno zakupiłem valtre 8550 hi tech z miękkim przodem, i przedni napęd w nim stale ciągnie, lampka od napędu gaśnie ale napęd ciągle się kręci, przełącznik działa, przekaźnik pyka ale nie rozłącza, co może być przyczyną? wie ktoś może w której części ciągnika znajduje się elektrozawór odpowiedzialny za załączanie napędu, dodam jeszcze że gdy włącznik napędu jest w pozycji off w tylnej części ciągnika słychać syczenie a gdy przełączy się na on to syczenie ustaje. Jeżeli ktoś cokolwiek wie na ten temat proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
    • Przez Agrotechno
      Witam, mam problem.Nie dawno uszkodziła mi się budowa tylnego mostu w samie dorado z roku 1999, i czy dało by się to naprawić czy trzeba wymienić cała obudowę mostu ?
×