-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"
-
Przez Gość
Czy miał ktoś z was borykał się z zaleganiem krów. Dziwne jest to ze nie maja ani kwasicy ani ketozy. Jedyne czego im brakuje to magnezu fosforu wapna itp chociaż dostają dużą ilość witamin ale za to maja za dużo kinazy keatynowej (CK). Do tego ciężko stwierdzić co moze być tego powodem ponieważ każdy weterynarz/ żywieniowiec mówi co innego. Wiecie co może to powodować?
Albo co robić żeby je ratować?
-
Przez jaro330
witam mam problem z cielakiem cielak ma 8 tygodni został odrobaczony bo miał słaby apetyt tzn jednego dnia bardziej jadł drugiego gorzej . od 3 dni jest smutny i ostatnio zaczeły sie problemy ze wstawaniem tzn trzeba go podnosic i potrafi stac cały dzien dostał jakies kroplówki i wet kazał czekac na rozwój sytuacji, czy ktos moze powiedziec co mu jest jesli ktos miał taki przypadek. pozdrawiam
-
Przez Ferdek07
Składaliście wnioski o nadanie longin i hasła do zgłaszania zwierząt jak wam to się podoba i co wpisać w rubryke o miejscu pobytu/utylizacji zwierząt padłych czy coś takiego taka rubryka jest :rolleyes:
-
Przez latka890098
Witam, jaką poleceacie kamerke (tańszą) do obory? Potrzebna jest mi wsumie na jeden poród. I jak je podłączacie?
-