-
Podobna zawartość
-
Przez ghastrider90
Witam użytkowników posiadaczy tych byłych i obecnych i proszę o pomoc zarazem. Posiadam Zetor a 3011 Majora od wczoraj i zabrałem się za jego serwis.
Problem polega na ilości oleju w silniki w skrzyni biegów i zwolnicach. Ile do poszczególnych elementów wchodzi ?
Do zwolnic wleje hipol 80w90 do skrzyni biegów przekladniowy GL-4 do silnika chciałbym wlac superol mineralny cd 15w40.
-
Przez ClaasDominator
Witam koledzy mam pytanko przestał działac wskaznik paliwa (jak przekrece kluczyk to wskazówka idzie na caly zegar) Zetor Forterra 9641. moze ktos ma jakies pomysły i podpowiedzi jak to naprawic . Dziękuję wszystkim za cenne wskazówki i rady...
-
Przez prezesmax
ja mam 5320 i mi w bronowaniu bronami 3 m jeździłem drugim biegiem na 1500obr/min i spalił mi okolo 4,5 l a jak jeżdze w pługu czy w guberze to mi mieści sie w 9 l poniżej 8 l nie schodzi
-
Przez rolnik_wlk
Witam. Kupię zetora 7711, bądź 7211. W miarę rozsądnych pieniądzach. Ciagnik potrzebuję głównie do paszowozu. Oraz chciałbym zamontować na nim ładowacz czołowy. Może ktoś ma takiego na sprzedaż?? Ja osobiście z okolic Leszna Wielkopolskie. Pozdrawiam
-