News
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiu95
Co byście polecili z tych dwóch siewników, chodzi o siewnik 4 rzędowy na redlicach talerzowych, cena podobna, monosem nieznacznie droższy.
-
Przez agnieszkaer
Kupię zboża konsumpcyjne i paszowe na terenie calego kraju.
Odbiór własnym transportem, płatność w dniu załadunku, min 20 ton.
Agnieszka
504082118
-
Przez grara
owies około 50t, tegoroczny, 570zl/t
pszenica około 30t, tegoroczna, 740zl/t do uzgodnienia mazowieckie, Radom
https://www.olx.pl/oferta/pszenica-CID757-IDs5qdf.html
Pozdrawiam
-
Przez kubatedi
Cześć Forumowicze
Mam jedno pytanko do was drodzy koledzy :-) Co sądzicie żeby dać na żyto ozime w marcu odmiana ( Dańkowskie diamnet ) 100kg polifoski 6+100kg salmagu to wymieszać a na drugą dawkę 150 kg saletrzaku ? Oraz jeszcze jedno pytanko polećcie mi jakąś dobra mieszaninę środków na owo żyto a mianowicie chodzi mi o jakiś herbicyd do poprawy jesiennego zabiegu gdzie zastosowany był boxer 800 ec do tego jakiś fungicyd także antywylegacz i chciałbym odrazu tam dodać nawozy dolistne Jakie środki polecacie do takiej mieszaniny żeby przyniosły super efekt Dzięki za każdą propozycje i trzymajcie się ciepło
Narazicho
-
Przez kubatedi
Cześć co polecicie na wiosenne wzmocnienie tego oto żyta jak widać ma żółte liście ( zdj z 22 lutego ) Jest to klasa V ziemi i chciałbym mieć plon około 4-4,5t , Nawóz jaki zastosuje to 200 kg salmagu na h ale co polecacie na to żyto jaki dobry fungicyd oraz chciałbym abyście polecili jakieś skuteczne nawożenie dolistne i z jakiej firmy
Dziękuję za każda mądrą odpowiedź
-