News
- ‹‹
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Dalej
- ››
- Strona 1 z 5
Polecane posty
Wybrane dla Ciebie
- ‹‹
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Dalej
- ››
- Strona 1 z 5
-
Podobna zawartość
-
Przez marucha79
Witajcie
Mam zamiar kupić sieczkarnie jednorzędową do kukurydzy, której głównym zadaniem będzie zrębkowanie gałęzi, z którymi mam problem przy czyszczeniu pastwisk i łąk. Pewnie sensowniejszy byłby zwykły rębak, ale wolałbym mieć możliwość przycięcia czasem topinamburu albo ślazowca. Ze względu na budżet zastanawiam się nad starszymi maszynami - PZ80, Pottinger Mex II, polska Z364 czy Kemper. Niby na filmikach widać, że każdej ludzie używają do zrębki, ale pytanie która jest konstrukcyjnie najmocniejsza i w której najwygodniejsze i najskuteczniejsze będzie podawanie gałęzi. Wiadomo, że przeróbki typu dodanie kosza czy demontaż nagarniaczy będą konieczne, ale też fanie żeby były jak najmniejsze i odwracalne. Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie bardzo proszę o rady.
-
Przez Zieciu123
Witam, od kilku dni mam problem z ciągnikiem marki Same a dokładnie z modelem 76 dorado classic. Problem polega na tym że zapala mi się kontrolka jak na zdjęciu (zdjęcie nie z tego ciągnika tylko z internetu). Kontrolka zapala się zaraz po odpaleniu ciężko działa wspomaganie i po dłuższej pracy na włączonym WOMie przestaje się kręcić tak jak by nie miał siły. Wyjścia hydrauliczne działają dobrze, olej jest (zmieniany 2 miesiące temu), pompa hydrauliczna nie wyje. Nie mam pojęcia co to może być i jaki związek ma WOM ze wspomaganiem, może ktoś z was miał podobny problem lub może coś doradzić. Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂
-
Przez hoodoowca
Są dosyć tanie ale gwarancja tylko 18 mcy ciekaw jestem opinini użytkowników tych akumulatorów.
-
Przez Paula060990
Czy ktoś wydzierżawił grunty pod fotowoltaike? Szukam informacji czy to opłacalne, jakie mogą być problemy i czy umowy są faktycznie takie piękne i przejrzyste. W tygodniu było już dwóch przedstawicieli chętnych na dzierżawę ziemi.
-
Przez panmino
Dołożyłem sobie klimatyzację do Belarusa, a teraz przyszedł pomysł aby dołożyć intercooler. Przejrzałem kilka instrukcji Belarusow, ale nie znalazłem rysunku, na którym byłyby obie chłodnice, dlatego pytam na ogólnym forum. Pewnie jest jakiś standard?
-