News
Zetor 5320/5340- wszytko o tym modelu
Przez
batim, w Zetor 2011-7745 / 3320-7341
-
Podobna zawartość
-
Przez karol210589
Potrzebowalbym instrukcje napraw do Zatora 5211 A dokładniej część odnośnie przedniego układu kierowniczego
Wymieniam przeguby wszystkie w tym ustrojstwie i chce zobaczyć jak to wszystko powinno być poustawiane
Z góry dziękuję za pomoc
-
Przez rabit500
Witam
Czy ktoś z forumowiczów mógłby wrzucić schemat instalacji elektrycznej do zetora 5211. Bo większość które tu znalazłem jest albo w takiej jakości że niewiele widać albo serwery na które były wrzucane poprostu wygasły.
Pozdrawiam
-
Przez cris10
Witam , zabrałem sie za remont Zetorka 7011 , będę brał sie od nowa za wyciesznie kabiny , bo stara pianka jak zwał tak zwał juz w kiepskim stanie, czym najlepiej wyciszyc ? widziałem na Internecie maty bitumiczne samoprzylepne , czy to wystarczy? Czy taka mata nie wyciszy tak jak bylo do tej pory ? Mógłby ktoś coś poradzic ? Mile widziane są fotki jak to u was wygląda.
-
Przez patryk1213
Zetor 7211 czy wymieniał ktoś siłowniki gazowe w szyberdachu, jak to zrobić trzeba zdjąć tapicerkę? I wymienić tapicerkę w dachu, na jaki klej czy też kołki?
-
Przez gamer998
Witam wszystkich , mam problem A w zasadzie pytanie jaki prędkości mają wasze zetorki na poszczególnych biegach... Moj stoi na kołach 12.4/24 i 13.6 36 Pożczylem od wujka plugi 4x35 no i orka wychodzi mi na biegu 1 i predkosc na tym biegu to 7.5 km/h , co najgorsze ma bardzo szybki wsteczny na praktycznie Max obrotach ma 12 km/h ,bardzo ciężko jest wpychać przyczepy tylem . Czy u was też to tak wygląda czy poprostu mój jest szybki.(pochodzi z Niemiec)
-