Demontaż popy wtryskowej 515C
Przez
szymek85, w Favorit 500
-
Podobna zawartość
-
Przez kingway
Witam , czy wymieniał ktoś tarczki napędowe w skrzyni ?? jak się do tego dobrać i na co zwrócić uwagę ?? i jakiej firmy kupić tarcze ?? tańsze czy droższe (oryginały ) ??
-
Przez szymek85
Witam proszę o poradę jak rozebrać siłownik. Ściągnąłem górnego segera i nie wiem czy teraz muszę tą tuleje wbić czy wyciągnąć bo dalej jest jeszcze jeden pierścień, a nie chce nic na siłę robić.
-
Przez mariog84
Witam. Posiadam Fendta 515c, juz kilka lat. Tej jesieni pojawił sie pewien problem. Mianowicie przy duzym obciażeniu slnika (np cięzka orka) słychać dziwne stukanie, z lewej strony silnika, jak siedze w kabinie. Dość głośne. Takie dziwne uderzenia. Po chwili stuki zanikają. Gdy go troszkę przytrzyma (silnik ma ciężej), znowu słychac te stuki. Nie mam pojęcia co może być przyczyną tego dzwięku. Przy lekkich pracach nic nie słychać. A ciągnik najwiekszy w gospodarstwie czyli głównie do cięzkich prac. Spotkał się ktoś z czymś podobnym?? Wie ktoś co to może być??
-
Przez UTERESKI2020
Witam
Mam problem z Fendtem Favoritem 512 C z 98 roku
Nie działają pół biegi oraz system nie pozwala wejść w wykasowanie błędów.
Czy ktoś się może orientuje czemu tak jest ? Co jest tego przyczyną? Jak zaradzić?
-
Przez 2013
Witajcie! Mam problem a mianowicie nie przyjemny dźwięk jak by wiatraczek tracął o coś, przy dodaniu gazu pod obciążeniem, podczas orki cały czas słychać ten dźwięk. Podejrzewam że to może być Turbosprężarka a wy co o tym sądzicie?
-