Kupię VW T2 T3 Westfalia
-
Podobna zawartość
-
Przez Wojtek1693
Witam czytałem dzisiaj temat o liczbie mtg w ciągnikach i pomyślałem żeby założyć coś podobnego ale o samochodach. Ja może nie mam własnego samochodu ponieważ ma dopiero 15 lat, Ale mój tata ma Opla Astre 2 Przebieg to: 202586 km
-
Przez Grzes5
Potrzebuje schemat podłączenia elektrycznego myjki od dojarki przewodowej Westfalia Westfalia Circomat Autotherm
-
Przez Prezes10
Witam potrzebuje instrukcji obsługi do myjki westfali turbostar moze ktos pasiada taką lub wie jak ja programowac:) z góry dziekuje
-
Przez Krystian6830
Część
Jestem można powiedzieć nowy w tym temacie więc proszę się nie śmiać jak to pytanie będzie głupie Ale.. czy ten środek będzie dobry na zabieg t2 w pszenżycie?
A, i tak wgl kiedy wykonuje się ten zabieg ?
Czy mogę pryskac tym seguris zawsze kiedy zobaczę chorobę czy np. Można pryskac tylko do jakiejś fazy wzrostu ?
Z góry dzięki za pomoc !!!
-
Przez areczek00095
Cześć, niedawno zakupiłem i zamontowalem dojarke przewodowa Westfalia z myjka Circomat. Mam pytanie, czy można skrócić czas mycia tej dojarki? Myje ona 40 minut. Rur mam około 40 metrów i póki co podpiętę 2 aparaty. Najbardziej irytuje mnie to że wydmuchuje ona wodę z rur tzn wydmucha ją w minutę a potem z 10 minut pompa chodzi na darmo. Da radę to jakoś ustawić?
image.webp
-
Rekomendowane odpowiedzi
Poszukuje Joysticka elektrycznego tura maileux
Czytaj dalej »
Pług 2 skibowy Ventzki