Sprzęgło dx 6.30
Przez
Pawel2016, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez pilot201
Deutz fahr 4.95.s z 1996 r na wyswietlaczu EE i mrugaja dwie strzałki pali bezpiecznik F11 ciagnik nie jedzie
-
Przez Daoran23
Siema Zamierzam kupić ciągnik i podobają mi się Agrotrony 120 i proszę o wyjaśnienie Do czego służy ta niebieska Gałka z gumowym mieszkiem bo 2 obok to domyślam sieę że sekcje czyli 4 wyjścia a czy ta z mieszkiem to tez od pary czy nie bo nie które ciągniki jej nie posiadają. Jakby ktoś miał czas to niech obiaśni mi poza tym wszystkie wajchy pokrętła. Z góry dzięki za pomoc
-
Przez vw141998
witam. zakupiłem właśnie deutz fahr Agrotron 6.05s. i chciałbym się zająć wymianą olejów filtrów płynów itd. jakie oleje polecacie, filtry i płyny do poszczególnych sekcji. tzn silnik skrzynia hamulce, wspomaganie, napędy itd? i jaka ilość wchodzi w każdy punkt?
-
Przez pepe2
Czy mógłby ktoś podać prawidłowe wartości luzów zaworowych dla silnika Lamborghini R4 95 ?
-
Przez krzysiek24m
Chciałem się wszyskiego dowiedzieć o tej serii.W jakich latach byla produkcja ,gdze był składany,wady i zalety, jakie mieliście awarie.
Wiem że jest chłodzony powietrzem..Ogrzewanie ma elektryczne.Słabo mi grzeje.Wentylator chodzi na największym biegu.
W pierwszej i drugiej pozycji wogóle nie chodzi. Co może być przyczyną?Czy ktoś naprawiał samemu.Może ma ktoś schemat elektryczny.Czyżby to grzanie elektryczne było słabą stroną tej serii.Proszę o odpowiedż. Z góry dzięki.
-