-
Podobna zawartość
-
Przez Dominik4321
Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
-
Przez Darek914
Witam wszystkich kupiłem prasę sipme z279 opiszcie coś o tej prasie, nie miałem jeszcze nigdy prasy belującej tym takie zapytanie.pierwsze uruchomienie,przewody,wyrzucanie beli,.W swoim ursusie mam dwa wyjścia hydrauliczne a w prasie 3trzy bo podbierak hydrauliczny jak to zrobić czy trzeba wychodzić za każdym razem z kabiny jak bele wyrzucić.prosze o rady z góry dziękuje
-
Przez Domek96
Cześć mam pytanie może ktoś wie jak sprawdzić w skrzyni olej i jak coś to gdzie się go wlewa jakby co,prasa mascar
-
Przez Seba7341
Witam
Mam jedno pytanie.
Posiadam prasę rolujaca class variant 180 i dzieje mi się następującą sytuacja.
Podczas podawania siatki siatka nie leci na dol do komory beli tylko zaczyna się kotlowac tuż pod wałkiem gumowym co napędza siatke i gdy zrobi się wiecie tej siatki ta Zaczyna nawijac się na ten gumowy lub metalowy wałek.
Mial ktoś może taki przypadek lub wie co może być winne??,
Z góry dzięki
-
Przez Seba7341
Witam serdecznie
Mam jedno pytanie.
Posiadam prasę rolujaca class variant 180 i dzieje mi się następującą sytuacja.
Podczas podawania siatki siatka nie leci na dol do komory beli tylko zaczyna się kotlowac tuż pod wałkiem gumowym co napędza siatke i gdy zrobi się wiecie tej siatki ta Zaczyna nawijac się na ten gumowy lub metalowy wałek.
Mial ktoś może taki przypadek lub wie co może być winne??,
Z góry dzięki
-