News

foton 824, 82 KM- kilka pytań
Przez
maka131, w Inne ciągniki
-
Podobna zawartość
-
Przez AgroRol323
Witam
Pytanie z ciekawości. Robił ktoś sama 4x4 z innymi kołami z przodu a innymi z tyłu? Miałem pomysł na przedni most od uaza, a tylny od stara. Wie ktoś czy w ogóle da się to połączyć i jak to połączyć?
Z góry dzięki
-
Przez PronarekP5
Opinie użytkwników i osób postronnych na temat :
-spalania
-dostępu do części
-obsługi codziennej
-awari
Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam :lol:
-
Przez perrybonjour
Witam,
Siedzisko pneumatyczne w ciągniku Claas przestało działać, któregoś razu powietrze zeszło i nie dało się już napompować. Żadnej reakcji na przycisk. Co może być przyczyną usterki?
-
Przez Blusik
Witam
Mam pytania jaka podkładka ma znajdować się pod korkiem zlewu oleju w silniku 1hc102 chodzi mi o średnice.
Jak również o gwint jaki jest w pompie pz63a ponieważ musze odkręcić wąż.
Pozdrawiam
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.