grazia80

Members
  • Ilość treści

    13
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O grazia80

  • Ranga
    Nowicjusz
  • Urodziny 21.02.1980

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnio na profilu byli

715 wyświetleń profilu
  1. Dzięki za odpowiedź czyli czeka mnie większe rozbieranie i wydatek niestety, no trudno samo się nie zrobi
  2. Filtry wyczyszczone,to dolne sitko wymieniłem bo porwane było niestety poprawy nie ma
  3. I co konkretnie było przyczyną bo mam podobnie
  4. Filtr oleju wymieniony i filtr siatkowy wyczyszczony niestety brak poprawy,dodam też że cięgna zaczepu hicz nie blokują A w jakiej pozycji ma być ustawiona ta dźwignia aby było dobrze?
  5. Zaglądnę do tej sprężyny może dorobię jakąś podkładkę z okładziny ciernej nawet trochę szerszą no ale to dosyć ciężko sunie tak że nie wiem czy pomoże.Na razie zacznę od tych najprostszych rzeczy jak nie pomoże to się zobaczy co dalej
  6. Ja nie wymieniałem nic ,kupiłem go niedawno i nic mi nie wiadomo aby poprzedni właściciel wymieniał.Jeśli chodzi o tę dźwignie to jeżeli dobrze kojarzę to taka mała wystająca w stronę pedału hamulca ,pytałem o to poprzednika ale mówił że on tego nigdy nie używał i nie wie do czego to ,nie wiem jak jest ustawiona bo litery zamazane są
  7. A trzeba spuszczać olej aby ten z magnesem wyczyścić
  8. Filtry muszę sprawdzić bo przekopałem wszystkie a od hydrauliki nie .Ile tych filtrów jest?Bo na pewno jeden zewnętrzny widziałem-on ma wkład wymienny czy wystarczy oczyścić,pewnie jeszcze jeden przed pompą jest i nie wiem jeszcze jeden w korpusie jak c360?A tą śrube to masz na myśli patrąc od tyłu po prawej stronie na wprost? Mam hich odepnę i sprubuję jak będę w domu tzn gdzieś za tydzień,ale nie wyglądają jakby miały blokować bo nasmarowane są
  9. Witam wszystkich Mam problem z podnośnikiem w moim zetorze 5211,mianowicie po podniesieniu belki bez cięższej maszyny i ustawieniu dźwigni na opuszczanie belka samoczynnie nie opada,musi ktoś na nią stanąć aby opadła.I drugi problem : po podniesieniu jakiegoś sprzętu na maksymalną wysokość w krótkim czasie opuszcza trochę i dźwignia cofie się trochę pomimo że pracuje dosyć ciasno .Macie jakieś pomysły jaka może być przyczyna takich objawów?
  10. od czego ten most jakie przełożenie?
  11. OK już znalazłem winny jest czujnik przy butli,wykręciłem go i rozebrałem (i tak gorzej nie mogłem zepsuć),okazało się że w środku wszystko zardzewiało i stanęło w jednej pozycji,trzeba nowe
  12. Witam Mam problem z manometrem powietrza,mianowicie po włączeniu stacyjki pokazuje cały czas 0,6 bara co może być przyczyną ,podejrzewam czujnik na butli czy jest możliwość sprawdzenia go np omomierzem.Dodam że uw czujnik ma u mnie jedno wyjście
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj