Upadły_Zetor_

Members
  • Ilość treści

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O Upadły_Zetor_

  • Ranga
    Nowicjusz

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Problem rozwiązany, okazało sie ze z hydraulika jest wszystko ok problem tkwił jedynie w napędzie, zerwane dwa wpusty (1) ( nr kat 99-7876) ( wymiary 6h 9x6x32) i luzy na piaście (2) ( nr kat. 78.135.077), wymiana tych elementów rozwiązała problem, jeśli chodzi o Hydraulike to przyłącze nr 1 jest zasilaniem a 2 to wolny spływ do skrzyni.
  2. Witam. Mam problem z uruchomieniem przedniego WOMu w zetorze 10540, wał kardana miedzy kołem pasowym silnika a przystawką WOM jest przykręcony, na uruchomionym silniku przy Wyłączonej dźwigni WOMu pod kierownicą, przedni WOM jest zablokowany i nie da się zakręcić ręką, a przy położeniu włączonej dżwigni WOM sie luzuje mozna lekko pokręcić lecz nie przenosi napędu z silnika, czy ktoś zna zasadę działania przedniej przystawki ? dodam ze gdy puszczam ciśnienie na przyłącze nr 1 to WOM sie luzuje i można ręcznie pokręcić do czego służy przyłącze nr 2 ?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj