Farmer6820

Members
  • Ilość treści

    289
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

37 Excellent

3 obserwujących

O Farmer6820

  • Ranga
    Zaawansowany
  • Urodziny 04.02.1994

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Powiat łukowski

Ostatnio na profilu byli

1401 wyświetleń profilu
  1. A jak ceny poszły usług budowlanych masakra jest.
  2. U nas właśnie tak się robi tylko zamiast pędzla opryskiwacz ogrodniczy pompowany ręką i jest git
  3. @danielhaker pierwszy pokos koszony 18 maja. Nie wszystkie ale więcej. Jak zaczynaliśmy kosic nawet w piątek nieźle padało chwilę się zastanawialiśmy czy nie odpuścić 😁
  4. Drugi pokos bardzo dobrze wypadł. Wczoraj zakończona akcja areał taki sam jak 1 i tylko 2 przyczepy mniej. Niektóre kawałki gdzie więcej padało oddały lepiej niz pierwsze i tu jest jedyny plus porozrzucanych łąk
  5. Zależy jakie rozwiązanie i na ile sztuk obora. Bo można to zrobić za 15 tys a można i za 25
  6. Nie jest duzo mniej niektóre łąki nawet lepsze niż pierwsze średnia wyjdzie podobna
  7. Farmer6820

    Dsv 2012

    200 kg Zaksanu i gnojowica 30 m3 na ha
  8. Nie mamy już dobrej oferty na testy. Dać 150 od przyczepy zalac kocioł i jeszcze ciągnik swój piłowac sredni biznes. A Fendta drugi raz nie chca dać 😂
  9. Farmer6820

    Dsv 2012

    Drugi pokos 2019 łąka 6 i ostatni rok
  10. To wreszcie się ruszają. Podobno w Lublinie też to nieźle już idzie
  11. Farmer6820

    Łąka

    My sypalismy 200 zaksanu i w piątek ciapiemy
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.