wader881 0 Napisano Listopad 29, 2011 Nowicjusz 0 42 Dlaczego to jest tak oddzielone ,na bydło mleczne czy mięsne jakie wymiery i koszt jeśli można wiedzieć? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
elemer 20 Napisano Listopad 29, 2011 Zaawansowany 20 801 Mi wygląda tak jakby na głęboką ściółkę ale też nie jestem pewny :huh: Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
narewski1988 3 Napisano Listopad 29, 2011 Użytkownik 3 83 mi się wydaje że to stół paszowy i głęboka ściółka, ale pewien nie jestem bo stół powinien być sporo wyżej ulany chyba sorki za pomyłkę kolejnego zdjecia nie widziałem wcześniej :rolleyes: Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
r10tomek 0 Napisano Listopad 29, 2011 Zaawansowany 0 222 To jest na młodzież, jałówki, zasuszone i byki to są boksy legowiskowe. Po lewo jest stół paszowy wiele wyżej bodajże 50cm. Dlatego tak że tu gdzie stoją przy stole i jedzą to zawsze jest mokrzej, a przy ścianie leżą dlatego jest ten uskok. W pierwszej oborze też tak mam i to się sprawdza. Tam gdzie poidła to tak często nie muszę obornika wywalać a obornik usuwany bd raz na 3 miesiące. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
zetor7745 3 Napisano Listopad 30, 2011 Zaawansowany 3 495 Mógłbyś mi powiedzieć jakie są wymiary od stołu paszowego do tej sciany? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
faful 0 Napisano Listopad 30, 2011 Nowicjusz 0 24 Ile słomy rocznie zużywasz? jaką masz prasę? Ile cię wyniosła obora? jak to tajemnica to napisz na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
r10tomek 0 Napisano Listopad 30, 2011 Zaawansowany 0 222 w tym roku mam zrobione 1000 balotów po Sipmie w planach jest coś lepszego zobaczymy jak to bd jeśli chodzi o koszt pisać na PW zetor7745 --> to jest około 12m jutro zmierzę dokładnie to Ci powiem. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
MrZgredy 65 Napisano Listopad 23, 2013 Zaawansowany 65 755 Podoba mi się Gratuluję budowy. Oby ci się chowały jak najlepiej Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się