nikolas29 449 Napisano Wrzesień 20, 2020 Zaawansowany 449 6884 Ale ktoś ładną fotkę wstawił..czy to salers 1 Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Jaguśka 188 Napisano Wrzesień 20, 2020 Zaawansowany 188 766 Wow, co to się dzieje że angusa masz za buhaja? Skąd taki wybór?Jaki jest jego wiek? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Yoda 535 Napisano Wrzesień 20, 2020 Zaawansowany 535 1530 Masz już jakieś opasy po angusie? Interesuje mnie to czy rzeczywiście jest bardziej tłusty i marmurkowaty od hereforda. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
ASZv3 829 Napisano Wrzesień 20, 2020 Zaawansowany 829 5395 Na czysto tylko ten byk. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Krzysztof81 3865 Napisano Wrzesień 20, 2020 Zaawansowany 3865 8142 Jest bardziej tłusty. Ma świetne mięso na steki tylko u nas nie ma tradycji jedzenia wołowiny i jeszcze na skupie narzekają że Angus tłusty będzie itp itd. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
soltys48 19680 Napisano Wrzesień 20, 2020 stary sołtys 19680 36194 1 godzinę temu, Yoda napisał: Masz już jakieś opasy po angusie? Interesuje mnie to czy rzeczywiście jest bardziej tłusty i marmurkowaty od hereforda. Jest tłusty, fajny do krzyżowania zwłaszcza z SM Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się