Swojskie wyroby
 

Swojskie wyroby

  • 1692 wyświetleń

swojski wyrób:) sprzedaż bezpośrednia


Informacje o zdjęciu Swojskie wyroby


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • ASZv3
  • 631 4383

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Sylwekx25
  • 1334 3369

Te ciemniejsze mogły być poddane procesowi pieczenia w wędzarni , te jaśniejsze sparzone po uwędzeniu stąd różnica w kolorze. Oczywiście mogą też być inne powody , np inny skład farszu. ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość
4 godziny temu, ASZv3 napisał:

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

Może ja kiedyś wpadnę ze swoim wyrobem jak się uda. Trzeba tylko świniora załatwić u naszego kolegi. 😉

Pozazdrościłem kolegom na wigilię własnych wyrobów i pod koniec stycznia zrobiłem pierwszy raz w życiu kiełbasę. Wyszła całkiem niezła jak na pierwszy raz, tylko ciut za słona. W sumie nikt u mnie w domu nigdy nie robił kiełbas. Ojciec był sceptyczny do wszystkiego, bo kto to zje, a się nie uda itp. Zmienił zdanie. Dziś mówił, że jak coś będzie to więcej w słoiki zrobić.

30a5084f7ecf1358med.jpg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • gomez181
  • 69 1676
Thomas2135 napisał:

Skąd różny kolor?

z prawej surowa ,a z lewej Śląska parzona.robie tylko te dwa rodzaje kiełbasy zbyt pewny.


ASZv3 napisał:

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

nigdy nie wysyłałem,i szczerze boje się żeby z kiełbasą nic się po drodze niestalo.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • ASZv3
  • 631 4383
6 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Może ja kiedyś wpadnę ze swoim wyrobem jak się uda. Trzeba tylko świniora załatwić u naszego kolegi. 😉

Pozazdrościłem kolegom na wigilię własnych wyrobów i pod koniec stycznia zrobiłem pierwszy raz w życiu kiełbasę. Wyszła całkiem niezła jak na pierwszy raz, tylko ciut za słona. W sumie nikt u mnie w domu nigdy nie robił kiełbas. Ojciec był sceptyczny do wszystkiego, bo kto to zje, a się nie uda itp. Zmienił zdanie. Dziś mówił, że jak coś będzie to więcej w słoiki zrobić.

30a5084f7ecf1358med.jpg

Mnie też nie miał kto nauczyć aczkolwiek to też trzeba chyba sporo czasu poświęcić no i najlepiej mieć swojego świniaka, a tu chyba przez asf kilka lat będzie z tym lipa

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość

Ja to trochę rad kolegi, przepis z internetu, jakieś filmy na YT i jakoś poszło. Świnioka to nie problem załatwić. Jakbyś chciał to można przewieźć już takiego po rozbiorze.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj