Swojskie wyroby
 

Swojskie wyroby

  • 2825 wyświetleń

swojski wyrób:) sprzedaż bezpośrednia


Informacje o zdjęciu Swojskie wyroby


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • ASZv3
  • 829 5395

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Sylwekx25
  • 5586 8689

Te ciemniejsze mogły być poddane procesowi pieczenia w wędzarni , te jaśniejsze sparzone po uwędzeniu stąd różnica w kolorze. Oczywiście mogą też być inne powody , np inny skład farszu. ;)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość
4 godziny temu, ASZv3 napisał:

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

Może ja kiedyś wpadnę ze swoim wyrobem jak się uda. Trzeba tylko świniora załatwić u naszego kolegi. 😉

Pozazdrościłem kolegom na wigilię własnych wyrobów i pod koniec stycznia zrobiłem pierwszy raz w życiu kiełbasę. Wyszła całkiem niezła jak na pierwszy raz, tylko ciut za słona. W sumie nikt u mnie w domu nigdy nie robił kiełbas. Ojciec był sceptyczny do wszystkiego, bo kto to zje, a się nie uda itp. Zmienił zdanie. Dziś mówił, że jak coś będzie to więcej w słoiki zrobić.

30a5084f7ecf1358med.jpg

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • gomez181
  • 197 2232
Thomas2135 napisał:

Skąd różny kolor?

z prawej surowa ,a z lewej Śląska parzona.robie tylko te dwa rodzaje kiełbasy zbyt pewny.


ASZv3 napisał:

Jakby Ci się chciało spakować odpowiednio to mogę podesłać kuriera ;)

nigdy nie wysyłałem,i szczerze boje się żeby z kiełbasą nic się po drodze niestalo.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • ASZv3
  • 829 5395
6 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Może ja kiedyś wpadnę ze swoim wyrobem jak się uda. Trzeba tylko świniora załatwić u naszego kolegi. 😉

Pozazdrościłem kolegom na wigilię własnych wyrobów i pod koniec stycznia zrobiłem pierwszy raz w życiu kiełbasę. Wyszła całkiem niezła jak na pierwszy raz, tylko ciut za słona. W sumie nikt u mnie w domu nigdy nie robił kiełbas. Ojciec był sceptyczny do wszystkiego, bo kto to zje, a się nie uda itp. Zmienił zdanie. Dziś mówił, że jak coś będzie to więcej w słoiki zrobić.

30a5084f7ecf1358med.jpg

Mnie też nie miał kto nauczyć aczkolwiek to też trzeba chyba sporo czasu poświęcić no i najlepiej mieć swojego świniaka, a tu chyba przez asf kilka lat będzie z tym lipa

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Gość

Ja to trochę rad kolegi, przepis z internetu, jakieś filmy na YT i jakoś poszło. Świnioka to nie problem załatwić. Jakbyś chciał to można przewieźć już takiego po rozbiorze.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj