mlody43 202 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 202 2023 piekny. po Twojej krowie? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
KamilOrbit 0 Napisano Październik 14, 2017 Nowicjusz 0 7 nie moje ja tylko przy nich pracuje Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
mickas092 500 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 500 3849 To nie jest Limousine. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
paulus841 173 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 173 1552 Albo przynajmniej mie czystorasowy. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
zbitom793 276 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 276 1167 To jest Aubrac Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
LPD85 47 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 47 748 Jak dla mnie to aubrac...Co nie zmienia faktu że piękny... Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Jaguśka 188 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 188 766 Jak dla mnie to mieszanka mm z piemontese i limousine. Efekt heterozji. Miałam bardzo podobnego, najniższy i najbardziej umięśniony. Niesamowity pieszczoch. Potem to same ciężkie wariaty simentale. Kiedyś też takiego będę miała, Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Jaguśka 188 Napisano Październik 14, 2017 Zaawansowany 188 766 U mnie 50 % piemontese miał takie umaszczenie, ale nie tyle mięsa. Ciekawe ile ma dolewu PI ? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
nikolas29 450 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 450 6890 w jakim kraju pracujesz Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
KamilOrbit 0 Napisano Październik 15, 2017 Nowicjusz 0 7 W Szwajcarii Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
joluss88 109 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 109 257 Piękny :-) Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rolnik995 9 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 9 225 Piemontese+Limousine tak mi sie wydaje . Super byk :D Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Azor07 765 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 765 4272 Piękny :) Jak zobaczyłem zdjęcie to też pomyślałem o PI x LM Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
nikolas29 450 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 450 6890 ile sztuk obsługujesz w szwajcari Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
KamilOrbit 0 Napisano Październik 15, 2017 Nowicjusz 0 7 18 sztuk bydła są tylko po to żeby góry wypasaly gdzie ciagnikiem nie wiedzie i z 300 świń maciory z prosiakami Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
JanuszTracz 46 Napisano Październik 15, 2017 Użytkownik 46 92 to jego stać na pracownika z taką obsadą Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
KamilOrbit 0 Napisano Październik 15, 2017 Nowicjusz 0 7 stać stać poza tym ze ja tu wszystko robie i zostawia mnie samego na pare tygodni Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Jaguśka 188 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 188 766 W takim razie co to za rasa? Rozwiej nasze wątpliwości. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
zbitom793 276 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 276 1167 Przecież już Wam napisałem ,że to czystorasowy AUBRAC. Nie musicie się głowic z tymi limuzynami piemontesami , krzyżówkami itp Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
LPD85 47 Napisano Październik 15, 2017 Zaawansowany 47 748 Popieram zbitom - to podręcznikowy przykład Aubraca.To że ma "podpalany" przód i brzuch to po prostu cecha tej rasy a nie oznaka genów piemontesa. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Salers15 256 Napisano Listopad 27, 2017 Zaawansowany 256 1238 Aubrac jak się patrzy... bardzo podoba mi się ta rasa, szkoda że w Polsce nie ma żsdnej hodowli, tzn jest 1 stado z krowami 100% Aubrac ale niestety "paprane" są limousine... Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się